Többszobás albérlet egyetemistáknak Budapesten? Bővebben lent
Lehet, hogy sok ilyen kérdés van már feltéve, de én semennyire nem vagyok jártas a témában és szeretnék segítséget kérni azoktól, akik jobban benne vannak az albérlet keresés/bérlésben.
Jövő évtől költözök Budapestre továbbtanulás miatt, kollégiumba nem igazán szeretnék menni (1.nem nagyon laktam eddig több emberrel egy szobában, 2.A Corvinus Tarkaréti kolija nem igazán szimpatikus). Sokan mondják, hogy albérletet jobban megéri kivenni, ha többen vagyunk és ez nekem is szimpatikusabb, hogy több (lehetőleg) diákkal lakjak együtt és szobánként lenne a bérlés.
Az lenne a kérdésem, hogy egyetemista lakótársakat, albérleteket hol tudnék keresni? Illetve Budapesten mennyi esély van ilyen lakást találni, ahol külön szobába lennék/ lennénk a többi egyetemistával? Nyilván a jól felszereltség, jó megközelíthetőség (Corvinus) szempont, de először tényleg jó lenne embereket/ lakást találni.
Sok albérletes Facebook csoportba beléptem, de eddig még nem igazán láttam ilyen hirdetéseket. (Lehet, hogy rossz helyen kerestem).
A segítségeket előre is köszönöm és szívesen meghallgatok eddigi tapasztalatokat, mert teljesen tanácstalan vagyok a témában.
Jövő szeptembertől, rosszul fogalmaztam a kérdésben.
Köszönöm a válaszokat!:) tudom, hogy felesleges még aggódni emiatt, de tapasztalatokra ezzel kapcsolatban még kíváncsi vagyok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!