Milyen a XIII. Keruletben Budapesten a Jasz Utcaban lakni
(pontosabban Jasz utca es a Gyongyosi utca
keresztezodesenel)?
Figyelt kérdés
XIII. Keruletben a Jasz Utcaban (Jasz utca es a Gyongyosi utca keresztezodesenel van a lakas)es szeretnem tudni hogy ez mennyire jo hely es milyen itt lakni? Mennyire biztonsagos ha peldaul este/ejjel jovok haza vagy stb.
Egyebkent a Duna Plaza mellett fogok dolgozni es most akarok Budapestre koltozni.
En ebben az utcában lakok. Sztem jó hely. Van zöld, én nem tartom zajosnak. Közel van aldi, penny. Én szeretek itt lakni.
2020. szept. 23. 18:03
3/6 A kérdező kommentje:
Este, ejjel milyen a kozeli utcakban vagy hasonlo? Azt halodtam hogy a Reitter Ferenc utca peldaul nem a legjobb este vagy ejjel. Es ez az Jasz utca mellett van. Kivilagitas estenkent milyen. En a duna plaza mellett dolgoznek es jarnak estenkent haza. Mikor megkerdeztem unokatesom aki Budapesten lakik nem ajanlotta a Jasz utcat, de o mas keruletbe lakik..
2020. szept. 24. 08:05
4/6 anonim válasza:
Semmi baj közbiztonságilag a Jász utcával, illetve nem nagyobb a rizikófaktora, mint bármelyik másik budapesti utcának. Sőt, éjjel-nappal egy viszonylag forgalmas hely.
Hogy kit, hol és mikor támadnak meg, az kizárólag egyéni "szerencse" kérdése, kirabolhatnak téged a vasárnapi mise alatt egy poros kis faluban is, vagy sötétben a néptelen utcán.
Manapság olyan világot élünk, hogy egy nőnél - bárhol az országban, világban - este, sötétben mindig legyen kéznél gázspray, akkor nagyobb baj nem érheti.
2020. szept. 24. 11:55
5/6 anonim válasza:
Fényes nappal a Nagykörúton is kitéphetik a nyakadból a láncot.
2020. szept. 24. 11:57
6/6 anonim válasza:
A Reitter Ferenc utca tényleg brutális. Én különórára járok ide, de már kora este se merek itt egyedül végigmenni az 1-es villamostól, csak barátokkal együtt. 9 körül már csak kocsival. Én biztos nem laknék itt, a para figurákon kívül még irtó mocskos is, minden tele van szeméttel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!