Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ez kutyatartásra utaló koszoso...

Ez kutyatartásra utaló koszosodás lehet a falon?

Figyelt kérdés

[link]

Párom hívta fel rá a figyelmem a minap, hogy a bérlőnk lánya posztolt egy fényképet a facebook-on, amin szerintem valami kutya dzsuvázhatta össze a falat.

A fénykép a folyosón készült, egyből megismertem a falszínről. Frissen festve lett kiadva, ez a koszolódás az elmúlt 10 hónapban keletkezett.

A szerződésben kizártam az állattartást a lakásban mivel bútorozottan lett kiadva.

A nyugati határnál van az ingatlan, lassan egy éve nem is jártam ott mert oda-vissza 400km-t kéne utazni. Viszont így hogy erős a gyanú a kutyára, jövő hét hétvégén váratlanul fogok látogatást tenni, hogy ha valóban tartanak állatot a lakásban ne tudják eltüntetni a nyomokat és kutyát.

De..nem szeretnék potyára utazni..

Szerintetek is kutya nyomai láthatók a falon?

2020. szept. 20. 00:16
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
69%

Kutya nem koszolja össze ilyen nagy, szabályos területen a falat!!!!!

Kár itt hazudozni, de ha mégis kutyát is tartanak akkor sem az csinálta a fotón látható NAGY MÉRETŰ foltot. Ott lehet esetleg ilyen folt, kis területen, ahol a fal mellett alszik a kutya s ott hozzáér. De nem egy fél szobányi egységes felületen, ne röhögtess már kérdező!

2020. szept. 23. 09:25
 22/25 anonim ***** válasza:
65%
Kár lepontozni 21-est, én sem hiszek benne, hogy bármilyen kutya ilyen hosszan, ilyen tűpontos és egyenletes csíkot okoz bárhogyan. Fenntartom, hogy az Z valami bepállás vagy penész lesz. Lehet tartanak kutyát, ilyen esetben fel is lehet nekik mondani, de hogy ez nem a kutya miatt van, az 99%.
2020. szept. 23. 09:34
 23/25 anonim ***** válasza:
60%

Egyetértek utolsó kettővel. Ilyen egyenletes csíkot, egy ilyen kistestű kutya esélytelen hogy csináljon.

Azért rákérdeznék, márcsak a kíváncsiságomért is.

2020. szept. 24. 07:20
 24/25 anonim ***** válasza:
58%
A kérdezőnek csak egy ürügy kellett, hogy kirakja a bérlőit, egyértelmű, hogy a folt nem a kutyától van. Ott lesz a következő bérlőnél is, nekem konkrétan penésznek tűnik. Mikor még albérletben laktam én is, volt egy hasonló problémám, amikor a szomszéd felől a fürdőszobában elrohadtak a kád alatt vmi cső és szivárgott, így áztatva és peneszesitve a mi falunkat, az nem volt ennyire hosszú, de ugyanígy nézett ki korai stádiumában.
2020. szept. 24. 07:26
 25/25 anonim ***** válasza:
42%

Kistestű kutya...De a kamaszlány térdéig felér.

Amúgy ijesztő belegondolni abba is, hogy a tulaj még facebookon is nyomozgat a bérlő után.

2020. okt. 12. 11:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!