Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Egy munkáltató rá jöhet area,...

Egy munkáltató rá jöhet area, és ha igen mennyi idő alatt, hogy érvénytelenítették a lakcím kártyámat?

Figyelt kérdés
Barátnőmékhez voltam eddig bejelentve, viszont a bátyja elvezstete a munkahelyét, ezért vissza költözött, így én repültem, és ki is jelentettek egyúttal. Így a határon túlról vagyok kénytelen át járni dolgozni sajnos egy ideig. A munkáltató rá jöhet, hogy meg lett szüntetve a kártya? Milyen következményekkel járhat, ha nem szólok, hogy megyűnt? Ha szólnék tuti elveszteném a munkahelyemet, mert úgy tudom ez a cég külföldi lakcímre nem alkalmaz, hiába vagyok magyar állampolgár. És jelenleg albérletre nincs pénzem, én is most állok talpra. Bár így nem tudom mi vár rám... Települési lakcím kártya van állítólag, de hát az milyen már. Lehet azt el se fogadják

2020. szept. 11. 23:17
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Munkaszerződés elég a rendőrnek, de előfordul, hogy csak személyit kér.
2020. szept. 12. 13:58
 12/18 anonim ***** válasza:
Szerepel a szerződésedben, hogy köteles vagy jelenteni a lakcímváltozást/adatváltozást X napon belül?
2020. szept. 12. 16:02
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem szerepel.
2020. szept. 12. 17:26
 14/18 anonim ***** válasza:

13: Akkor no problem.

Szerintem kérd ki a település szintű lakcímkártyát addig is.

Aztán ahogy tudod, megoldod. Melyik helységről van szó? Lehet ott szobát, nyaralót, stb.-t bérelni?

2020. szept. 12. 20:37
 15/18 A kérdező kommentje:
Győr, és környéke ahol kéne bérelni valamit.
2020. szept. 12. 21:43
 16/18 anonim ***** válasza:

Hát van ott bőséggel.

Valakivel ketten ki tudsz venni egy szobát, gondolom, eddig is fizettél bérleti díjat, ezután is menni fog.

2020. szept. 12. 22:17
 17/18 anonim ***** válasza:
Különben mért jelentett ki a barátnőd? Mert attól, hogy nem laksz ott, a lakcímed még lehet ott.
2020. szept. 12. 22:18
 18/18 A kérdező kommentje:
Nagymamája néven van az egész ház, tehát ő jelentett ki, mert a barátnőm családi balhéba keveredett velük. Úgyhogy egyik szemem sír, másik nevet.
2020. szept. 12. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!