Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Nettó 130-140 ezer forintos...

Nettó 130-140 ezer forintos fizetésből mennyi idő alatt lehet Dunaharasztin kiszabadulni a munkásszállóról?

Figyelt kérdés
170 ezer forinttal vágnék neki, targoncás állást kapok. Szeretnék mielőbb a munkásszállóról elmenni, ahol kezdetben lennék. Mennyire reális két hónap alatt egyedül külön menni?
2020. szept. 8. 01:08
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Budapest környéke is megfelelne nekem 20-25km körzetben.
2020. szept. 8. 01:08
 2/12 anonim ***** válasza:

Mennyi a munkásszálló ott?

Pesten a külvárosban 3500/nap alatt nincs...

2020. szept. 8. 03:05
 3/12 anonim ***** válasza:
Szóval olcsóbb egy szoba magánlakásban, mint a munkásszálló.
2020. szept. 8. 03:06
 4/12 A kérdező kommentje:
A munkaközvetítő nem tüntette fel a munkásszálló árát, de ha olcsóbb a szoba, akkor az lesz.
2020. szept. 8. 03:34
 5/12 A kérdező kommentje:
Illetve be lehet jelentkezni szobára állandó, vagy átmeneti lakcímmel?
2020. szept. 8. 03:37
 6/12 anonim ***** válasza:

"A munkaközvetítő nem tüntette fel a munkásszálló árát"

Nem lehet, hogy ők fizetik?

Mint írtam, a teljes fizetésed rámegy egy budapesti munkásszállóra, enni már nem tudnál miből.

5: Persze. Inkább a szálló az, ahova szerintem nem lehet, mert a szállás az átmeneti lakhely, olyan, mint a szálloda, oda sem lehet bejelentkezni.

Mért, most be vagy jelentkezve a szállóra?

2020. szept. 8. 03:40
 7/12 anonim ***** válasza:

Különben ahogy nézegetem a kérdésed, szerintem ne menj munkaközvetítőn keresztül, mert a fizetésed nagy részét lenyeli.

Simán lehetne 200-220-ért is közvetlenül a cégtől ilyen állást találnod.

Ez is annyit fizethet ki, csak elteszi a maga jutalékát.

Tehát ha megvan a cég, akár már most felhívhatod, nem tudnának-e közvetlenül foglalkoztatni.

Ha ez valamiért nem járható út, akkor amikor már ott dolgozol, akkor menj be a bérszámfejtésre, és ott hozd ezt szóba!

2020. szept. 8. 03:48
 8/12 A kérdező kommentje:
Jelenleg barátnőmékhez vagyok bejelentve, de onnan menekülni kell a szülők miatt (nem részletezném). Megbízható munkaközvetítőnek mondják, amennyit írnak annyit is adnak nettóban. De gondolkodtam közvetlenül céghez is menni. Nem tudom melyik opció legyen tényleg lakhatás szempontjából is. Szobákat hol érdemes nézni? Melyik környéken, illetve oldalon?
2020. szept. 8. 04:00
 9/12 anonim ***** válasza:

ingatlan.com, jofogas.hu, alberlet.hu

Sok sikert kívánok neked!

2020. szept. 8. 04:04
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. :)
2020. szept. 8. 04:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!