Miért tesz fel úgy valaki albérletet, hogy a bérleti díj mondjuk 50, nincs minimum bérleti idő, de a leírás egyáltalán nem egyezik meg ezekkel az adatokkal?
Van egy táblázat amiben az ilyen információk össze vannak szedve, és abban az áll, hogy a bérleti díj 50e, a rezsi mondjuk 10e, és nincs minimális bérleti idő, a leírásban pedig már az van, hogy Csak az első hónapban 50e, aztkövetően már 90e, plusz 1 év min. bérleti idő, plussz szószerinti idézet: "2 havi kaució és az első havi bérleti díj megfizetése mellett. ".
akkor most a bérleti díj 50 vagy 90? Kaucióként 2×50-et vagy 2×90-et kell befizetni? Van min bérleti idő vagy sem?
"A 2 főtől a kedvezmény azonnali bérlés esetén 80e az 1. hónapban, utána 95e.", összesen vagy /fő?
Miért tesznek ki ilyen egyáltalán nem egyértelmű, nagyon különvágó hirdetést? Az adatok rengeteg helyen eltérnek a leírástól, ez csak néhány fontosabb pont volt, amit érdemesnek gondoltam megkérdezni.
Ezt egyértelműsíteni csak a hirdetés feladójával tudod teljes biztonsággal, mert ez nagyon egyedi elképzelés a részétől és egyáltalán nem jellemző.
Hívd fel telefonon és nem árt, ha rögzíted is a beszélgetést.
Gyanítom, hogy ingatlanos van megbízva, de ez a lényegen mit sem változtat.
Engem az is irritál, ami ilyeneket írnak, hogy "60 ezer/fő/rezsi".
Mi a rák az a per rezsi?
Vagy amikor azt írják, hogy kauKció. Az mi?!
Meg szÓba.
Ki akar együtt élni gyengeelméjűekkel?
Dehogy hívom fel,aki így teszi fel vagy át akar verni,vagy hülye. Ha rendesen hirdetné, felhívnám,mert Azt kapnám amit akarok, "AMIRE RÁKERESTEM" :D.
Így kéne máshol is tényleg. rakeresel hogy windows, hozza ki a linuxot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!