Ki adnátok az ingatlanod egy roma származású embernek ?
Nem, nem én vagyok az ingatlan tulajdonosa én vagyok az cigany aki érvényesülni próbál az életben és tenni azért hogy kiszakadjon onnan ahonnan jött
Szóval 23 éves roma származású férfi vagyok nincs gyerekem és egyedülálló vagyok állandó bejelentett munkahelyem van immáron már 3 éve albérletet keresek a városban ahol dolgozom de kezd kilátástalaná válni.
Mikor oda kerül a sor hogy megnézem személyesen az albit elmegyek aztán persze valami kifogást mindig van miért pont nem én leszek az a szerencsés .
Több hónapja keresek (5 hónapja)
Van félretett pénzem nem lenne probléma kifizetni a kaukciót és az ahavi bérleti díjat sem
Természetesen szerződést is alá írnék különböző feltételekkel
Hát ez nehéz kérdés, mi olyan városban lakunk ahol a cigányok vannak többségben, sajnos ez meg is látszik a városon. A többségük munkakerülő, segélyekből, lopásból és egyéb alvilági módon megszerzett pénzből élő, csak a romboláshoz értenek, nincs semmi értékítéletük, koszban élnek és nem is akarnak változtatni ezen, gyerekneveléssel nem törődnek és sajnos mások molesztálásával, átverésével félelemben tartásával jellemezhetőek. Sajnos hiába van 1 fő aki ki akar törni, vissza fogják húzni. Vannak azok a cigányok akiknek már szüleik ki próbáltak lépni ebből a körből és gyerekeiket is arra tanítják. De sajnos nem csak cigányok ilyenek, van azért magyarban is tróger.
Az hogy dolgozol és tanulsz a megélhetésért, ne hagyd abba, ne add fel, tudom küzdeni kell, de ha megmutatod más vagy mint az a bizonyos cigány réteg, biztosan megnyered a bizalmat.
Én alapjábavéve bizalmatlan vagyok, nagy körültekintéssel adom ki albérletem, mert csak az én pénzem van benne, több biztosítékkal, előre fizetéssel lehet megvédeni a vagyonom. Én nem engednék be cigány származásút, mert elsőre mondhat szépet de mindig csak a sunyiság van a fejükben, lehet te normálisan állsz a dolgokhoz, de lehet olyan haverjaid vannak akik nem azok. Szóval bele lehetne ebbe bonyolódni.
Egyértelműen nem. Nem ismerlek, és bármit mondhatsz milyen vagy.
Aztán csak a probléma van.
Nyilván a sztereotípiák nem véletlen vannak.
Én is sajnálom a helyzeted, de saját magamnak nem akarnék problémát.
Kiadnám, de én tuti kérnék:
Munkáltató által kiállított igazolást,
- Utsó 3 havi bankszámládat
- közjegyző előtt megkötött szerződést, befogadó nyilatkozattal
- feltöltős mérők, amik meg nem, azok a te nevedre mennek, számlák, te intézed, ha hátralékod lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!