Lakást vagy szobát érdemesebb bérelni?
Figyelt kérdés
Mennyi előnye van másokkal közösen lakni, azon kívül, hogy anyagilag kevesebb és nem vagyok egyedül?2020. júl. 22. 18:38
2/3 anonim válasza:
Hát pont ezt a kérdést csak te tudod megválaszolni!
Én konkrétan felakasztanám magam 1 hét után egy kolhozban, mert totál emberkerülő vagyok és egyre kevésbé tudok alkalmazkodni.
Viszont van aki élvezi...
Nekem csak a lakás, az sem panelben, de ahhoz meg nincs kedvem 150 +rezsit fizetni.
Így marad a család, a gyűjtögetés önrészre, hitel és saját lakás.
3/3 anonim válasza:
Közel 10 év kollégium, szobatárs, szoba bérlés után azt mondom, semmi előnye nincs a lakótársnak azon kívül, hogy kisebbek a költségeid. Cserébe minden szempontból sokkal rosszabb mint egyedül lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!