Övterelős kérdés! Melyiket érdemes megvenni? BeSafe, Banna, Touragoo, nevenics fajták, stb? Vagy bérelni érdemesebb?
Ahol én néztem a kölcsönzést ott tulajdonképpen ingyenes. Letéti díj van ami utánna teljes egészében levásáolható.
Használtak között is nézelődök :)
Nekem Banna komfort van, újonnan vettem, mert amikor vennem kellett, az épp eladó használtak alig voltak olcsóbbak. Ha szerencséd van, kifoghatsz jó áron használtat. A levásárlós bérlés is jó ötlet, láttam a lehetőséget, de nekem az se jött szóba, mivel nem bp-i vagyok. Így vettem újat. :)
Ami nálam fel sem merült, a házi "magamvarrta" övterelő, sokan hirdetnek. Lehet, hogy úgy néz ki, mint a gyári, de ki tudja, hogy egy esetleges balesetnél mit bír a varrás, meg az egyszerű ágynemű-anyag... Ráadásul egy-két ezerrel olcsóbb csak, mint a gyári, bevizsgált, nem éri meg, hogy esetleg csak illúzió a biztonság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!