Tulaj fényképeket kér az okmányaimról, biztonságos?
Én a 22.20-as vagyok és nem tudom, hogy mit tud vele kezdeni, de ilyet nem szoktak kérni a bérlőtől a bérbeadók. Még a közjegyző sem, tehát ennek nyilván oka van. A mai világban, amikor annyira hangsúlyos a "személyes adatok védelme " - ennek is nyilván oka van - ráadásul pillanatok alatt meg lehet tekinteni a személyes megjelenéskor, akkor ne variáljon már a bérbeadó ilyesmivel!
Mondom mindezt neked bérbeadóként.
Mit tud vele kezdeni?
Á semmit...
Csak csinál egy hamisítvány, ezekkel kikér a telefontársaságodtól egy SIM kártyát, hozzáfér a natbankodhoz, leemeli a rajta lévő összeget.
Nem olvastok híreket?
Valaki aki egy olcsó eladó lakáshirdetésre jelentkezett, így bukott vagy 50 millát...
Ha veszel egy telefont előfizetésre és az ügyintéző meglátja az adatait vigyázz mert vissza fog vele élni és VÉGED.
A tulajnak ne mond meg a valódi neved se. Semmi adatot. Mert VÉGED.
Úgy legyen a szerződésben, h a tulaj minden adata részéről pedig semmi.
Pénzt ne adj neki, mert RAJTA VAN AZ UJJLENYOMATOD.
Pénzt ne utalj neki, mert az utalásban ott lesz a neved és számlaszámod és ha ezt megtudja VÉGED.
A kulcsot vedd el, onnantól tiéd az ingatlan. Nem kell, h tudja a neved. Egyszerűen a tiéd. Mivel 100ad IQ alatt alapjogon a tiéd bármi amire bambán ránezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!