Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Nagyfuvaros utca mennyire...

Nagyfuvaros utca mennyire biztonságos? Tobbi lent

Figyelt kérdés

Egyetemista vagyok szeptembertol es alberletet keresek.Talaltam egy lakast egyetemista lanyok melle nagyon szep,felujitott,de a nyolcadik keruletben van Nagyfuvaros utcaban.

Azt szeretnem kerdezni hogy mennyire biztonsagos a kornyek tenyleg annyira balhes amennyire azt hallani rola?

Mert fiatal nokent nem szeretnek olyan kornyeken lakni ahol este nem lehet kimenni az utcara.

2019. aug. 25. 13:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%

Mondd mér meg ha ilyet kérdezel, mit értesz azon, hogy biztonságos!

Budapesten soha nem bántanak járókelőket sehol, ha erre vagy kiváncsi, nem verik meg, nem lövik le őket.

Tehát budapestiként teljesen értelmezhetetlen egy ilyen kérdés.

2019. aug. 25. 13:03
 2/11 A kérdező kommentje:

Hat en pont az ellenkezojet hallottam 😀

Egy fovarosban ez elkerulhetetlen hogy van rablas megtamadas stb.

Nehogy mar azt mindjuk hogy soha ilyen nem tortenik pesten.

Most szerintem eleg jogos hogy egy jozsefvarosi utcarol kerdezek ilyet.

Hiszen sok rosszat hallani rola.

Kirabolnak megvernek megeroszakolnak

Mittudomen ....mennyire biztonsagos

Szerintem korrekt kerdes volt...

2019. aug. 25. 13:39
 3/11 anonim ***** válasza:
90%

"Egy fovarosban ez elkerulhetetlen hogy van rablas megtamadas stb."

Igen, a maffiatagok közt, zárt ajtók mögött vannak bűncselekmények!

Ha azt hallottad, hogy a járókelőket megtámadják, akkor rosszul hallottad, mert nem igaz.

Budapest egy nagyon békés, biztonságos hely világviszonylatban.

Azért nem értjük az összes "ez az utca mennyire biztonságos" kérdést itt a Gyakorin!

Kitől hallottad amúgy?

2019. aug. 25. 13:44
 4/11 A kérdező kommentje:

Sok pesti ismerosomtol hogy este ne maszkaljon semmilyen fiatalabb ember

Foleg ne lany...

De pl a Nagyfuvaros utca milyen kornyek?

Erdemes oda koltoznom?

2019. aug. 25. 13:46
 5/11 A kérdező kommentje:

Meg nem csak fiatalok

Hanem senki

Csak hat nyilvan fiatalok jarnak e bulizni estenkent..ezert mondtak..

2019. aug. 25. 13:47
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Kik ezek a pesti ismerősök? Ott élnek születésüktől fogva? Hány emberről van szó?

Nézd, ha egy takaros kisvárosból jössz, itt mellbe fog vágni, hogy itt MINDEN társadalmi réteg EGYÜTT van, és igen, ugyanott jár az elit is, ahol a drogdíler meg a maga alá pisilő nyomorék bácsi, akiket át kell majd lépj.

Ez az egész belvárosra igaz, de hol sűrűbb, hol ritkábbak a nyomor jelei.

Az, hogy hogy tudsz ott lakni, kizárólag annak a háznak a miliőjétől függ. A Nagyfuvaros utcában megvan az esélye, hogy sok a hangoskodás, ami miatt nem tudsz aludni vagy tanulni. De kérdezd meg a már ott lakó egyetemistákat, mert a konkrét lakás, ház ismerete nélkül ezt nem lehet megmondani.

Mivel belváros. Ott aztán minden van, lehet minden lakó pedagógus is vagy ügyvéd, orvos.

De lehetnek ott maffiacsaládok.

Azt sem értem, hogy akarsz úgy lakást választani, hogy nem mész el oda legalább tízszer.

A saját szemeddel kell látni, akarsz-e ott lakni, olyan környezetben ahova naponta többször egy bizonyos útvonalon haza kell menni.

Van, aki kilép a Keleti pályaudvaron és már fordul is vissza.

2019. aug. 25. 13:53
 7/11 A kérdező kommentje:

Peldaul azert nem tudok 10x elmenni mert egy het mulva suli van es nincs ido arra hogy varialjak..

Mert valahol kell aludnom

Egy szobat veszek ki es kesz..nem az eletemet fogom leelni

Evkozben ugy is tudok mashova koltozni...

Mindegy...

Gondoltam kapok valami tajekoztatast hogy erdemes e odakoltozni..

De itt mindig az van hogy leugatjak az embert...

Nyilvan az adott haztol fugg hogy milyen az eletkorulmeny

Csak mondom rakerdezek hogy ha este elmegyek bulizni akkor hzafele menet megeroszakolnak e.

Na mindegy is

Koszi azert

2019. aug. 25. 14:13
 8/11 A kérdező kommentje:
Egyebkent nyilvan elmegyek megnezni de arra nekem se idom se penzem h nyolcvanszor korbenezzek..
2019. aug. 25. 14:13
 9/11 anonim ***** válasza:
Nézd, nem a legjobb környék és ha bizalmatlan vagy az itteni körülményekkel kapcsolatban akkor tuti elrettentő lesz neked az ottani helyzet, már megközelíteni sem fogod tudni úgy, hogy elkerülj olyan helyeket ahol sok a nem éppen bizalmat gerjesztő arc pl. a Blahán.. Szóval ha aggódsz ilyenek miatt én máshol keresgèlnék a helyedben. Egyébként nyilván történhet bármi, de én még sosem féltem éjszaka Budapesten, a rosszabb környékeken sem.
2019. aug. 25. 15:33
 10/11 anonim ***** válasza:

"De itt mindig az van hogy leugatjak az embert...

Nyilvan az adott haztol fugg hogy milyen az eletkorulmeny

Csak mondom rakerdezek hogy ha este elmegyek bulizni akkor hzafele menet megeroszakolnak e."

Persze hogy leugatnak, ha 1. értelmetlen kérést tesznek fel, 2. falrahányt borsó, amit írnak.

Itt is regényeket írtam arról, hogy járókelőkre sosem támadnak Budapesten, de te hajtod, hogy megerőszakolnak-e ABBAN AZ UTCÁBAN, mert valamiért becsípődött ez nálad, nemlétező pesti ismerősöktől. Persze...

2019. aug. 25. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!