Az albérletben a klímát kinek kell kitisztíttatni?
Figyelt kérdés
Albérletben élek,sgyetemista vagyok és van vagy 30 fok a lakásban.
Van klíma,viszont nem rudom kinek kell tisztíttatni.
A főbérlő nem szereti ha felesleges dolgokkal zaklatom,külföldön él,ő pedig egy szót sem szól a dologról.
Az én dolgom tisztíttatni?
Nem gond,kihívnék egy szakembert,csak nem tudom,hogy mivel csak albérlő vagyok, a főbérlő tudta nélkül csak úgy simán kitisztítathatom egy szakemberrel?
2020. júl. 10. 22:54
11/11 anonim válasza:
Kihívod a klímás ember, megcsinálja, te meg ott állsz mellette és figyeled. Nem egy agyműtét...
Így csak egyszer kell kifizetned.
Szerintem ez a bérlő feladata. Gondolom a WC-t meg a hűtőszekrényt sem a tulajjal akarod kitakaríttatni, pedig ugyan olyan gépészeti tartozéka a lakásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!