Ki melyiket választaná?
Egyedülálló srác vagyok, költözés előtt állok és nem tudom eldönteni, hogy vegyek ki mondjuk egy olcsóbb, de rozogább házat mondjuk 130-150e ft között vagy inkább adjak ki érte többet mondjuk 230-at, de akkor az sokkal szebb és komolyabb lesz, netán még ha úgy alakul akkor csajozni is könnyebb lenne ha nem egy lepukkant helyre hívom el, vagy viszem haza vagy stb...
Szerintetek?
Kedves 20-as!
Láthatóan be vagy szíva és ezt most komolyan írom!
Hol írtam baranyai településről a 7-es, vagy bármelyik válaszomban?????
Mit keversz-kavarsz itt összevissza?
Nyilván Ft-ról van szó, mert Magyarország fővárosáról, Budapestről folyik a téma, az előttem írók - sőt a kérdező sem - írták ki minden esetben, hogy Ft. mégis csak a hülye gondolja, hogy esetleg vatikáni valutában (Isten fizesse meg!) értendő.
És nem, ez nem igaz!
"...a "panel"-ről az emberek 99%-ának szerintem tiszta, hogy emeletes társasházat takar a hétköznapi társalgásban."
Legfeljebb nálatok falun, de PONT ERRŐL folyik a teljesen felesleges eszmecsere, amit képtelen vagy felfogni!
Amellett felhívom a figyelmed, hogy a fene nem foglalkozott volna veled, ha a 13-as hozzászólásodban nem kifejezetten engem szólítottál volna meg! Én csak válaszoltam neked, felhívva a figyelmed, hogy fogalomzavarban vagy és keversz egy építőanyagot egy tulajdonlási formával.
És ezt láthatóan azóta sem érted!
Szóval te kezdted, akkor fogadd el szépen a reakciót is!
(Megjegyzem nagy önteltség kell olyan részéről hozzászólni egy budapesti ingatlanos kérdéshez, aki annyira nincs képben, hogy azt sem tudja, hogy Csepel és Erzsébet budapesti kerületek, vagy a panel micsoda.)
Nincs kedvem tovább vitázni, de te írtad:
"mint egy bérelt ház valahol Csepelen, vagy Erzsébeten."
Erzsébet egy község Baranya megyében.
5: Hát jó lenne tudni, mit jelen nálad a normális. Pl. hogy napelemes?
Egy háznak 2-300 jellemzője is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!