Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ki melyiket választaná?

Ki melyiket választaná?

Figyelt kérdés

Egyedülálló srác vagyok, költözés előtt állok és nem tudom eldönteni, hogy vegyek ki mondjuk egy olcsóbb, de rozogább házat mondjuk 130-150e ft között vagy inkább adjak ki érte többet mondjuk 230-at, de akkor az sokkal szebb és komolyabb lesz, netán még ha úgy alakul akkor csajozni is könnyebb lenne ha nem egy lepukkant helyre hívom el, vagy viszem haza vagy stb...

Szerintetek?

2020. jún. 29. 17:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
10 Én kacsalábon palotát 130-ból ha egyedülálló lennék.
2020. jún. 29. 21:59
 12/23 A kérdező kommentje:
Cigány környékre mint a 20,21 nyilván nem mennék, de nincs semmi kínálat sajnos, végignéztem mindent
2020. jún. 30. 09:58
 13/23 anonim ***** válasza:

Mondjuk nem mindenki szeretne panelban lakni. Én se, lehet akármilyen szép maga a lakás. Kert nélkül nem élet az élet. :)

2020. jún. 30. 10:36
 14/23 anonim ***** válasza:
32%

Te valami falusi vagy, hogy neked csak ház létezik vagy panel, gyűjtőfogalomként, jó vidéki szokás szerint a társasházakra?

2020. jún. 30. 10:58
 15/23 anonim ***** válasza:
0%

Igen, falusi vagyok, miért? :)

"Panel" jelen esetben = olyan épülettípus, amiben csak egy lakásod van, nem pedig egy házad hozzá tartozó saját kerttel. Elnézést, nem hittem hogy ennyire túl kell magyarázni, azt hittem a szövegkörnyezetből egyértelmű. :)

2020. jún. 30. 11:13
 16/23 A kérdező kommentje:
Lényeg, hogy önálló családi házat keresek
2020. jún. 30. 11:30
 17/23 anonim ***** válasza:
85%

Hát igen, most írásban is bebizonyítottad a feltételezésemet!

A panel NEM AZÉRT panel, mert társasház, hanem azért, mert panelekből rakták össze. Tudod, minden panel társasház, de nem minden társasház panel!:)

Ettől eltérően van még egy halom lehetőség, ami társasház, de nem panel (tégla és nem 10 emeletes) pl. sorházak, egyes többlakásos ikerházak, volt bérházak,...stb.

Kérlek, ne égesd tovább magad! ... vagy ahogy akarod, a te dolgod!

2020. jún. 30. 11:39
 18/23 anonim ***** válasza:
0%

Igen, szerintem ezeket az infókat mindenki tudja, köszi a wikipédiát.

A diskurzus a kertes vs. "nemkertes" házakról szólt, elnézésedet kérem hogy nem soroltam fel minden létező "nemkertes" háztípust, csak rövidítettem. :D

Más egyéb, amibe bele tudsz még kukacoskodni? :)

2020. jún. 30. 11:51
 19/23 anonim ***** válasza:
79%

Hogy jön ide a Wikipédia, tényleg ne nevettesd már ki magad!

Inkább köszönd meg, hogy valamire fel van hívva a figyelmed, amit rosszul használsz és emiatt lesír rólad a falusi!

Nagyjából ez olyan hiba részedről, mintha valamelyik tősgyökeres budapesti kijelentené, hogy minden vidéki ház vályog. :D

De valóban befejezem a képzésedet, mert láthatóan még mindig fogalmad sincs a dolgokról!

Legyen szép napod!

2020. jún. 30. 12:08
 20/23 anonim ***** válasza:
50%

Nem tudom, hogy te írtad-e a 7-es választ (tegyük fel hogy igen, mert ha nem, akkor nem értem abba miért nem álltál bele)... Ennyi erővel én is beleköthettem volna, hogy az a válasz vagy hazugság, vagy pontatlan. Hiszen az áll benne, "130-ért" lehet lakást bérelni. 130 forintért nem lehet, ha meg más valutáról van szó akkor miért nincs feltüntetve??? (Bónuszpontért abba is bele lehet kötni, hogy hogy jön ide egy Baranya megyében található kis település??)

Csak az átlagember nem szokott ennyire szorosan ragaszkodni a szó szerinti jelentéshez.

Ugyanúgy, ahogy ott tudod hogy a "130-ért" azt jelenti, hogy "havonta 130.000 HUF értékben", ugyanúgy a "panel"-ről az emberek 99%-ának szerintm tiszta, hogy emeletes társasházat takar a hétköznapi társalgásban.

De remélem jól érezted magad, a napi kötekedést kipipálhattad. További szép napot. :)

2020. jún. 30. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!