Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Komolyan mindig mindent...

Komolyan mindig mindent tönkretesznek a bérlők?

Figyelt kérdés

Szüleimnek van egy belvárosi lakásuk és egy tihanyi nyaralójuk amikett egész évben kiadnak. van, hogy csak egy hétre jönnek, de van, hogy több hónapra. A lakásban például 2 éves szerződéssel vannak reggel 9 től este 7-ig masszázstanfolyamosok.

Elsősorban őróluk szeretnék beszélni. Ők ugye mindenféle zsírokkal olajokkal foglalkoznak. Meg van beszélve, hogy nagyon vigyáznak a lakásra. Erre mi fogad? Mindenhonnan zsöpög az olaj. a kilincseket ha megfogom az egész tenyerem csillog. a padló? Életveszélyes. Van egy szürke régi ikeás szövetfotel. Ház nem hiszitek el mi van vele: a kartámasznál szabályosan fekete már az olajtól. 120e Ft-ba került.

Tényleg ez nekik a vigyázunk mindenre?

Aztán. a balatoni nyaraló: ott van az, hogy pár napra vagy hónapokra jönnek.

1 hetes vendégek: vagy 5x telefonáltak, hogy ez elromlott. az letört. Ez elveszett..

Fú baz+!! Nem tudták kinyitni az ablakot, ezért mi csinálnak? mégtovább feszegetik. A velux műanyag fogantyús tetőablakának a fogantyúja persze, hogy letörik.

Egyszerűen MINDENT tökretesznek. Talán egyszer volt olyan, hogy csak egy pohár tört el, semmi más!

Hálistannak a lakásban úgy van a szerződés, hogy eredeti állapotára kell visszaállítaniuk mindent, ha bármi történik. Majd fizetni fognak. Jóóó sokat..

De most komolyan. Minden bérlő ilyen?

A nyaralóban a lépcső KORLÁTJA szakadt ki tőből, mert azt játszották a gyerekek, hogy nekifutnak és mellkassal és karral ráugranak. (fából van) vagyis csak volt. Természetesen fel se ajánlják, hogy kifizetik. Leléptek. Fel se veszik a telefont.

Lehet, hogy még csak 17 éves lány vagyok, de belelátok minden egyes bérlős részbe. Mindig ott vagyok kulcs átadáskor.

2020. jún. 22. 18:11
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
72%

Remélem kidühöngted magad, mert provokáción másra nem jó ez a kérdés.

"Komolyan mindig mindent tönkretesznek a bérlők?"

Ha a kis agyad használod és nem idegből írsz ki kérdést akkor te is tudod hogy nem. De akkor én is álljak neki felháborodni, hogy "minden bérbeadó egy pénzéhes haszonleső gyökér"? Na, az hogy esne?

2020. jún. 22. 18:39
 12/29 anonim ***** válasza:
79%
Ja most nézem a korod...Hát, akkor tudd, nem minden bérlő ilyen, és örülj, hogy burzsuj szüleid vannak, mert neked valószínűleg nem lesz lakásgondod.
2020. jún. 22. 18:40
 13/29 A kérdező kommentje:

JÓ lehet, hogy most nagyon bicskanyitogatónak tűnök, de ez akkor is gáz!

Ez a saját pénzünkből megy. az összes pótlás javítás. Van, hogy százezrek.

És ez mind a bevételből vonódik le.

Lehet, hogy túl agresszív vagyok, de ha meglesz a jogsim személyesen fogom felkeresni azokat a bérlőket akik próbálnak meglépni. És behajtom az általuk tönkretett dolgok árát. Ha kell többet is. Nagy vagyok ám f*szom kiscsaj!

2020. jún. 22. 18:40
 14/29 A kérdező kommentje:
11. már bocs, de használom a kis agyamat. Mi van, ha mindenki azt írja, hogy hát igen, ilyen árak mellett csak olyan ember jön akinek soka az életben nem volt saját dolga és nem tudja megbecsülni?
2020. jún. 22. 18:42
 15/29 A kérdező kommentje:
burzsuj szülők? 350e Ft keresettel fejenként? Ha te mondod :D
2020. jún. 22. 18:43
 16/29 anonim ***** válasza:
54%
ez mondjuk kemény sztori:D De megis érdemlik az ilyenek .. én se hullajtanék egy könycseppet se
2020. jún. 22. 18:45
 17/29 anonim ***** válasza:
61%

Azért a napi 30-40 ezres kiadásból lehet fedezni a kiadásokat...

Nehogy sajnáljunk már.

2020. jún. 22. 19:07
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Lakást csak bútorozatlanul szabad kiadni. Ez egy nagyon jó szűrő. Egyrészt a saját bútorukat megbecsülik, másrészt évekig maradnak, ha már berendeztek egy lakást.
2020. jún. 22. 19:32
 19/29 anonim ***** válasza:
76%
Most béreltem ki egy lakást. Azzal kezdtem, hogy odakuláztam a nappali szőnyeg közepére. Utána betörtem az ablakokat, szétfűrészeltem a galéria fa tartólábait, majd levertem a konyhában az összes csempét. Ezt így szokás.
2020. jún. 22. 19:33
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Sopronban és Szombathelyen adunk ki lakásokat és irodákat, kizárólag hosszú távra, nem apartmanozunk.

Rossz tapasztalatunk eddig csak egyetemistákkal volt.

Konkrétan a gyerekeseket preferáljuk. Megbízhatóak, szinte minden esetben legalább az egyik-, ha nem mind a két szülő Ausztriában dolgozik, így a fizetéssel sincs gond, ráadásul egészéves bérlőként lehet velük kalkulálni.

2020. jún. 22. 19:36
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!