Biztos én vagyok a béna, de hogy a francba lehet ezzel fürödni normálisan?
Albiba költöztem, ahol zuhanyzó van, két csaptekerővel (vagy mi a szösz).
Otthon kádunk volt, egy csap volt hozzá, nem lehetett állítani a hideg meleg vizet, ha nagyon megnyitottam a csapot akkor forró víz jött, ha kicsit akkor hideg.
Na de itt ugye van a meleg meg a hideg vizes tekerő külön. A problémám az hogy nyilván langyos vízzel szeretnék tusolni, de egyszerűen lehetetlen beállítani a vizet...ha megnyitom a meleget egy idő után bekapcsol a bojler, de ha nem eléggé nyitom meg ki is alszik. Ha nagyon megnyitom (ami amúgy felesleges mert csak csomó vizet elpazarolok vele...na mindegy) akkor meg tűzforró, nem lehet fürödni vele. Ha elkezdem hozzá adagolni a hideget, akkor meg kb 2 percig jó langyos a víz, utána meg mintha csak a hideg víz lenne nyitva, jéghideg víz jön belőle.
Most ez valami hiba, vagy én vagyok ilyen szerencsétlen?
Előre is köszi a válaszokat!
Ma volt itt a tulaj és említettem neki ezt a dolgot, amit te is mondasz, utolsó válaszoló.
Erre mi a megoldás?
Szuleimnek is ilyen bojler van.
Ez a gazos atfolyos bojler. Mikor en is ott laktam akkor soha nem volt tokeletes vizhomerseklet es nagyon nehez beallitani. Nyaron foleg nehez mert alacsonyabb volt a viznyomas (sokan locsoljak a kertet falun az esti orakban) es vagy forro vagy hideg viz folyt.
A legjobb a hotarolos ami elore felmelegiti neked a vizet.
Ha alberlet akkor kerdezt meg a tulajt hogy o hogyan allitotta be rendesen.
Ha sajat tulajdon akkor azonnal csereld le mert nem gazdasagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!