A leendő albérletünkben nincsen sütő csak főzőlap.
Milyen alternatívát javasolnátok, hogy tudjunk sütni?
Figyelt kérdés
A lakás egyetlen hibája ez. Szeretnénk venni valamit, amivel lehetne sütni, de komplett sütőre nincsen 50-60 ezer forintunk. Emiatt keresünk valami alternatívát.
Nekünk is olyan van, mint amit linkelt előző. Ne várj tőle csodát, én zabkekszet szoktam sütni benne, az is van 20 perc mire kész lesz, a sütést igénylő készétel nem sült át benne, de a teteje már égett megfele.
2020. máj. 31. 13:59
5/13 anonim válasza:
Vegyetek valamilyen használt cikk oldalról 5-10ezerért komplett tűzhelyet, aztán ha elköltöztök viszitek magatokkal, vagy otthagyjátok, elajándékozzátok. Millió hirdetés van.
2020. máj. 31. 14:15
6/13 anonim válasza:
4-es: vagy valami hibás készüléket vettél, vagy valamit nagyon rosszul csinálsz.
Én évekig használtam a belinkelt sütöt, a rambóhústól kezdve a kuglófig mindent meg lehetett benne sütni ugyanannyi idö alatt, mint a normál sütökben, az egyedüli megszorítás annyi volt, hogy kisebb mennyiség fér vele egyszerre - ez a sütö méretéböl adódik, illetve figyelni kellett arra, hogy a fütöszál közel van az ételhez és könnyebben túlsül a teteje.
2020. máj. 31. 14:48
7/13 Miss Endzsi válasza:
Nem vagyok egy konyhatündér az tény.:D
2020. máj. 31. 14:54
8/13 anonim válasza:
Olvass utana a minisutoknek.Mindent tudnak amit a nagyobb sutok.Nem tevesztendo ossze a mikroval,grillsutovel,egyebekkel.Lakasfelujitaskor en magam is ilyet szeretnek venni,egy kb 40 litereset.
2020. máj. 31. 15:31
9/13 anonim válasza:
Mininkonyha kell neked. Majdnem mint egy igazi sütő, akkora az űrtartalma. Nekem volt.
Én ilyet vettem, imádom. Légkeveréses, mindent tud amit egy rendes. Azota elkoltoztem, hagyomanyos sutő van, megis ezt hasznalom. Nem kicsi, egy hagyomanyos tepsinek kb a 80% fer bele, de adnak is hozza egyet. En nagyon szeretem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!