Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Főbérlőként ti engednétek...

Főbérlőként ti engednétek akváriumot vinni a lakóknak?

Figyelt kérdés

300 literes monstrum, szekrénnyel. Lehet ebből valami baj? Parketta, vagy ilyesmi bánhatná? Ti kiadnátok így a lakást?

Állatmentesnek van hirdetve a lakás, de halaknál azért még nem tűnik vészesnek a dolog.

2020. máj. 29. 19:43
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nem úgy működik a költöztetése, hogy "halakkal együtt". Van egy tartalék akváriumom, amibe az akvárium régi vizét a halakkal együtt átteszem, és gyorsan átkapcsolom rá a külső szivattyút, hogy ne haljanak meg benne a nitrifikáló baktériumok. Ez addig megy, amíg a fő akva a helyére nem kerül. Miután felcipeltem az akváriumot, berendezem a hardscape elemeivel, feltöltöm lágy vízzel (fordított ozmózisos készülékkel lágyítok), és üresen hagyom 2-3 hetet járni. Utána beleteszem a növényeket, jár még egy hetet, majd a tartalék akvából átmentem a vizet a halakkal együtt.

Ha csapvizeznék, akkor ugyanígy csinálnám, csak kannákban, demizsonokban, stb. állni hagynám a vizet.

Egyébként kiadták a lakást! :)

2020. máj. 30. 17:25
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Engem a kutya sem zavar, eddig egyetlen olyan bérlőm volt, akinek az állata zavart, ő pókot tartott... azt hittem nem fog zavarni, elvan a terrariumában, (csak szobát adtam ki), de mikor egyszer ott voltak a füves haverjai, hogy hogy nem, éjjel 2kor a konyhában egyszercsak azt vettem észre, hogy a padlón szalad felém az az izé...

Én meg 120kg pasi létemre sikítófrászt kaptam... másnap repült a gyerek is, meg a pókja is..

2020. máj. 31. 01:14
 13/14 A kérdező kommentje:
Jézus, utolsó, ez nagyon durva.
2020. máj. 31. 01:23
 14/14 anonim válasza:
Semmi baj ezzel szerintem
2020. jún. 2. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!