Ha költözöm vidékről, Bp-re albiba, akkor dunyhát, párnát vinni kell-e? Meg tányérokat? Vagy ez alap, hogy vannak ilyenek ott?
Figyelt kérdés
Nemsokára költözöm fel. Nem tudom,hogy dunyhát,párnákat vinni kell-e? Csak 1 gurulós bőrcim van. Ha vinni kell,hogy viszem a párnákat dunyhát a vonaton?2019. jún. 1. 08:48
1/5 anonim válasza:
Megkérdezed a főbérlőt, hogy milyen az albérlet felszereltsége. Én biztos nem cipelnék a vonaton paplant meg tányérokat, inkább vennék Pesten, ha szükséges.
2/5 anonim válasza:
Adott helytől függ. Vannak teljesen bútorozatlan és teljesen felszerelt albérletek is.
3/5 anonim válasza:
Nem is voltál még ott, hogy megnézd? Fura, én nem mennék látatlanban.
4/5 anonim válasza:
Tesom BP lakik aliba, és ott telejsen üres volt minden, a konyhába volt már elöre beszerelt butor, de ezt leszmitva tényleg full üres volt :)
5/5 anonim válasza:
Ezt em tőlünk fogod megtudni. Hívd fel a tulajt és kérdezd meg tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!