Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mit tegyek ha a szomszédot...

Mit tegyek ha a szomszédot mindig hallom?

Figyelt kérdés
2 hete költözött ide, azóta csak a fingását hallom. Teljesen kész vagyok ettől, minden reggel erre ébredek :( mit tegyek?

2020. máj. 17. 23:27
 1/5 anonim ***** válasza:
74%
Szellents nagyobbat, hogy elnyomja, vagy használj füldugót.
2020. máj. 17. 23:42
 2/5 anonim ***** válasza:

A fingását? Nem ágyropogást, vagy valamit? Olyan vékonyak a falak? Előző lakásomban is elég szabadon járt-kelt a hang, de fingásra én még nem ébredtem fel...

Attól tartok, ezzel nem tudsz igazán kezdeni semmit, elvégre nem szólhatsz rá, hogy a saját otthonában tartsa vissza a természetes igényeit :) Én egy jó fül/fejhallgatót és egy neked tetsző ASMR-videot ajánlanék a youtube-on. Vízesés, esőhang, természet, valami ilyesmi. Azt csak nem harsogja túl :)

2020. máj. 18. 00:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Örülj szerintem, mert egész éccaka kufircolhatna, egy nyikorgó ágyon. Akkor reggel nem csak a szellentésétől bosszankodnál... :-)
2020. máj. 18. 11:26
 4/5 anonim ***** válasza:
26%

A szomszédod vagyok! Ebben a házban nehogy már fingani se lehessen! Jogom van áll fingani! Még csak azért is bablevest ebédeltem és éppen gyakorlom, hogyan lehet a fing hangját felerősíteni. Keresem a megfelelő embereket a fing zenekar megalapítására és itthon gyakorlok! Oké?

(Na jó, nem vagyok a szomszédod, mielőtt a válaszom miatt lecsesznéd 🤣 habár kíváncsi lettem volna a válaszára, ha bemutatod ezt a választ 🤣 )

2020. máj. 18. 17:15
 5/5 anonim ***** válasza:
53%
Lehet hogy neki is olyan hülye trombitáló orrfújása van, mint az én szomszédomnak. Napokig én is azt hittem, mikor ide költözött, hogy ilyen orbitálisat szellent, de később rájöttem, hogy az orrfújása az. Elég félreérthető hang :) De egyébként reggelente felébredek rá, ezen már felhúztam magam párszor...
2020. máj. 19. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!