Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Miért csak az egyetemista,20-3...

Miért csak az egyetemista,20-30 év közötti, főleg lányok akik albérletbe kellenek? 30 fölött már mindenkinek lakása van?

Figyelt kérdés
33 leszek, szimpla szobát keresnék, de azt látom, hogy pusztán az életkorom és nemem miatt kiesek nagyon sok helyről. Pedig dolgozom évek óta, önfenntartó vagyok, nem szüleim nyakán élek, konszolidált, ápolt megjelenéssel, fizetéssel sosem csúsztam, vannak tartalékaim...
2020. ápr. 13. 16:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
24%
Rossz helyre keveredtél kérdező. Itt zömmel unatkozó kisiskolások, és védettkorúak írkodnak.
2020. ápr. 13. 17:35
 12/17 anonim ***** válasza:
83%

De ha ilyen jól állsz, akkor miért nem veszel ki egy garzont, vagy egyszobás lakást? Nem kell a lakótársakkal szívózni, és senkit nem fog érdekelni a korod.

Egyébként, lányok nem akarnak pasit lakótársnak, mert a többség rendetlen és amúgy se hajtson rá; a srácok meg szívesebben vesznek egy csajt lakótársnak, akit esetleg fel lehet szedni, és fenti szterotípiánál maradva esetleg rendet tart helyettük. :D

2020. ápr. 14. 01:48
 13/17 A kérdező kommentje:
12: nem nagyon vagy képben, ha azt hiszed pasik szívesebben vesznek fel csajt csak mert jól néz ki :D Amúgy semmi közöd hozzá, de lakást nem fogok bérelni egy kisebb vagyonért, amikor egkésőbb egy éven belül már fogok tudni venni lakást. Én nem szórom a pénzt kozmetikusta se szolira, spórolok, ahol tudok.
2020. ápr. 14. 01:52
 14/17 anonim ***** válasza:
Semmi közöm hozzá, igaz. Bocs, hogy válaszadással zavartam a köreidet. :)
2020. ápr. 14. 08:36
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően azért keresnek inkább lányokat/nőket, mert sok bérbeadó szerint ők jobban odafigyelnek a tisztaságra. Ez egyébként szerintem nem feltétlenül igaz, több trehány nőt is volt szerencsém ismerni, szerintem ez a tulajdonság nem nemtőp függ.

Jól írták fentebb, az is fontos indok, hogy szobát szeretnél bérelni, és lehet, hogy a többi szoba már ki van adva. Huszonéves egyetemista lányok lehet, hogy nem szeretnének maguk mellé egy idősebb, dolgozó férfit.

Egyébként meg a tulajdonosnak szíve joga eldönteni, hogy kinek akarja kiadni a lakását.

2020. ápr. 14. 10:16
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Minek teszed ki a kerdest ha utana azzal jossz hogy semmi kozunk hozza? 🤦🤦🤦😂

Lehet ezert nem akarnak veled lakni

2020. ápr. 14. 11:06
 17/17 anonim ***** válasza:
29%
Es mi az hogy 30 eves ficok nem laknak szivesebben 20 eves csajokkal? Mert mert is nem? 😂🤦🤦🤦🤦
2020. ápr. 14. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!