Megtehetem, hogy amíg kilakoltatási monatórium van, addig nem fizetek lakbéert? Kitenni nem tudnak, jó lenne kicsit gyüjteni is, utána úgyis elmegyek máshova lakni, de ha mondjuk 6 hónapig húzódik ez, akkor az egy csomó megtakarítás!
Figyelt kérdés
2020. márc. 30. 15:10
11/20 anonim válasza:
Na az ilyen embert paros labban rugosnam ki a lakasbol
Lakjál ingyen A K**VA ANYADNAL!!!!!!
12/20 anonim válasza:
Mint tulaj zárat cserélnék. A bérlő nem fizetett nem tudtam felvenni vele a kapcsolatot ismeretlen helyre távozott. Felnyitottam a lakásom, bedobozoltam a hátrahagyott cuccait és levittem a pincébe.
Bizonyítsd az ellenkezőjét.
13/20 anonim válasza:
#10-#12: nagyon Janinak érzitek magatok de ennyi erővel a bérlő is feltöri a lakást meg hozza az erős barátait.
Egyik részről sem megoldás az önbíráskodás.
14/20 anonim válasza:
Ha a volt bérlő feltöri a lakást már hívom is a rendőrt betöréses lopás miatt.
15/20 anonim válasza:
Én nem cserélnék zárat, nem hoznék gorillákat. De hirtelen eszembe jutna, hogy karbantartás miatt le kell szerelnem a bejárati ajtót, az ablakokat, valamint a kazánt. Aztán megnézném, hogy mennyi időn belül költözne ki magától.
16/20 anonim válasza:
#14: ő meg birtok védelmet kérne. Nem járnál jól, hidd el.
Persze, az erősebb kutya nyer mindig. Csak ne gondold, hogy a tulaj az erősebb. Ezért nem érdemes önbíráskodni!
17/20 anonim válasza:
Drágáim, a kérdésben benne van hogy le akarja húzni a tulajdonost. Persze lehet a kérdező oldalára is állni, de tapasztalatom szerint az ilyenek a barátaikat is rendszeresen megkárosítják :)
18/20 anonim válasza:
Itt nem az a kérdés, hogy józan paraszti ésszel kinek az igazát "érzed"...
Ez pusztán jogi kérdés.
19/20 anonim válasza:
#16os Ítelkezési szünetben ? Rendőr utasítasra cselekszik ki sem jön .
20/20 anonim válasza:
Az a helyzdet, hogy már nincs ítélkezési szünet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!