Gyerekes amit csináltam?
4 hónapot laktam összesen egy 2 idegen lánnyal. Az első pár hét után az egyikőjükkel nagyon jól összemelegedtünk, de semmi komolyabb nem volt, együtt filmeztünk. Egyik este írt a lakótársunk a közös face csoportba, hogy valamelyikőnk nem húzta le a wc-t ez gusztustalan, és jobb lenne ha odafigyelnénk rá. Közben csak ilyen hordalék volt, amit néha a panellakásban lakók biztos tapasztaltak már.. Igazából nem vette jó néven, hogy mi milyen jól el vagyunk kettesben, de ő eléggé antiszociális. Aztán állandóan belém állt valamivel, szerinte hangos voltam reggel, nem porszívóztam ki a folyosót (közben járólap volt és felmosni szoktuk) ilyenek voltak.
Na de a lényeg:
Mai nappal költöztem ki a lakásból, hét elején már elszámoltam a tulajjal. De a wc-ben hagytam a lánynak egy kis ajándékot. Akkorát kul*ztam a wc-be, wc papírral körbedobáltam, és ott hagytam neki. A
lakáskulcsokat pedig visszadobtam a postaládába.
Barátaim szerint gyerekes amit csináltam 28 évesen, de én nem érzem kellemetlenül magam, aki fals dolgokkal támad azokat mindig is utáltam, most már jogos a felvetése, de mindenhol letiltottam, így többé nem kommunikálunk.
28F
szerintem vicces :D
jól tetted az ilyen házsártos lakótársakkal nekem is volt tapasztalatom tudom mirol beszélsz.
A gyerekes pont megfelelő szó, igen.
A járólapot pedig fel szokás porszívózni felmosás előtt, szóval nem biztos, hogy annyira hülye a lakótársad.
XDd
Egészségedre a kulázást 😂😂😂😂😂😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!