Visszamondhatom a szerződést a koronavírus miatt?
Emiatt nem vonhatod vissza a szerzödést, mert ez nem a tulaj miatt van, neki semmi köze a vírushoz.
Ha bérelsz egy lakást, azt fizetni kell akkor is, ha nem laksz ott - ez ugyanis magánügyed.
"Az albérlet oka az volt hogy Pestre járok egyetemre, amit most nem tehetek meg ugye...."
Szerintem ebből a bérleti szerződésben egy szó nem szerepel. Nincs benne a szerződésben, hogy ha nem tudsz egyetemre járni, te haza fogsz költözni...
Ki mondta, hogy most kezdődött?
Engem az érdekelne, hogy mi van akkor amikor a tulajdonos tartozik a bérlőnek?
Az én bérbeadóm 6 ÉV (!!!) bérleti jogviszony, és több mint 10 MILLIÓ forint KIFIZETETT bérleti díjjal a hátam mögött, simán kivágott a lakásból miután jeleztem, hogy a következő hónapokban fizetési nehézségeim lesznek.
A kiköltözés és a kulcs visszaadása már meg is történt, az átadás-átvételi jegyzőkönyvben a tulaj elismerte, hogy TÚLFIZETÉSEM is van, és az összeget vissza utalja az én bankszámlámra...
Mondanom sem kell, hogy ez azóta sem történt meg...
Ennek két hete...
🤔😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!