Ha költözni nem akaró (és nem fizető) bérlőről van szó, mindig jönnek a "pár vaskos legénnyel kidobatlak" válaszok. Ezt ki mire alapozza?
Figyelt kérdés
Gyakorlatban ilyet soha nem láttam még. Ki az, aki ilyesmivel foglalkozik, és hogy lehet eljutni hozzájuk? Szerintem csak mítosz, mivel a jó magyar törvények szerint magánlaksértést követ el, aki a küszöbtől beljebb megy, zárcsere ugyanez miatt nem lehetséges. Én bérlő vagyok, de nem azért kérdezem, mert valamit terveznék, csak idővel venni fogok saját lakást és azt látom, hogy még mindig nem született egzakt megoldás az erre a problémára.2019. dec. 31. 16:02
21/21 anonim válasza:
Te írtad, hogy rólad szól.
Csak nem emléxel, mert gyagya vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!