Segítséget szeretnék. Győrben lakom a gyerekeimmel. Sajnos a főbérlőnk közölte, hogy három napunk van elköltözni, mert a fiát kidobta a felesége. Sajnos bérleti szerződésünk nincs. Valaki valami segítség?
Kérdezd meg: adózik rendesen?? Tuti magához veszi a gyermekét!
"" Ráadásul egy idős birónőről van szó..." Akkor neki tudni kell a törvényeket!
Nem veszik el a gyerekeidet, legfeljebb 1-2 hétre, míg találsz másik albérletet, fedelet és ellátást biztosítanak nekik, hogy ne kelljen a híd alatt csövezniük.
Szép is lenne, ha mindenkitől elvennék a gyerekét, aki albérletben él és éppen másikat keres!
Viszont a "bírónőddel" elbeszélgetnének és utána nagyon valószínű, hogy maradhatnátok, míg meglesz az új albérlet.
Létezik olyan, hogy szóbeli szerződés, sőt még ráutaló magatartással is lehet szerződést kötni és a jog elismeri. Bizonyítani nyilván nehezebb, de egy bíróság előtt szerintem bőven elég közvetett bizonyítékotok van, ha már egyszer hónapok (évek?) óta ott éltek.
Mindenesetre először próbáljál meg a lelkére hatni, hogy a franca gondolhatja azt valaki, hogy ilyenkor te találsz pár napon belül albérletet. Szerintem még ez a törvény által előírt 30 nap is nevetségesen kevés.
dec 25 tól nincsen megoldás? Csak kérdés volt? hmmm
Jó lenne azért ha leírnád mire jutottál?????
Kedves nagyanita37 nevű felhasználó
Kedves Nagy Anita!
Sajnálattal közlöm, hogy a mai napig sem sikerült kiadható lakást találnom számotokra, hiába igyekeztem, amit megígértem.
Sajnálom!
Minden jót kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!