Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mikor tehet ki a tulaj jog...

Mikor tehet ki a tulaj jog szerint ha nem tudok fizetni?

Figyelt kérdés
Egyedül álló anyuka 3 éves kislány sajnos meg szorultunk állást sok idő amíg találok.
2019. dec. 17. 11:50
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
sajnos az emebrek nem gondolnak bele a másik helyzetébe
2019. dec. 17. 14:35
 22/34 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Persze hogy nem. A tulaj nem menekültszállót akar územeltetni hanem kiadni a lakást. Most hiába is hangzik ez kegyetlenül akkor is így van.
2019. dec. 17. 14:54
 23/34 anonim ***** válasza:
92%

"sajnos az emebrek nem gondolnak bele a másik helyzetébe"

Én belegondolok. Szegény tulajdonos, kifogott egy ingyenélő hisztis nagyképű anyukát.

2019. dec. 17. 16:48
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem provokatív kamu kérdés. Láthatóan kaptak is rá az emberek.

A történet ott kezd érdekes lenni, hogy általában nagyon ritka az olyan, hogy egyedülálló kis gyerekes MUNKANÉLKÜLI anyának csak úgy puszira kiadnak lakást.

Én mint bérbeadó, az ilyet messziről kerülni szoktam. Ha tudom hogy bizonytalan a jövedelme, akkor nem is fordítok több időt a jelentkezőre.

2019. dec. 17. 17:26
 25/34 anonim ***** válasza:
23%

" Én mint bérbeadó, az ilyet messziről kerülni szoktam. Ha tudom hogy bizonytalan a jövedelme, akkor nem is fordítok több időt a jelentkezőre."

Tudod, olyan is van, hogy a bérlő az után veszti el a munkáját, hogy beköltözött.

Ha rajtad múlna én per pill hajléktalan lennék, ugyanis azért kellett eladnom a lakásom, mert elvesztettem az állásom és hónapokig nem vettek fel sehová. Van "egy halom" pénzem, ami saját lakásra már nem elég, az albérletet viszont vidáman tudom fizetni belőle. Szerencsére, sehol nem kértek jövedelem-igazolást..

2019. dec. 17. 20:29
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

Na az ilyenek miatt nem tudnak gyerekesek albérletet találni, mert sokan visszaélnek vele. A tulaj jogosan rak ki és soha többet nem adja ki a lakást gyerekesnek.

Vagy te a boltból is ingyen hozod el a kaját, mondván most éppen nincs bevételed?

2019. dec. 17. 20:41
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
A tulaj a gyámügyet is rád fogja szabadítani, plusz az apukát, aki úgy elveszi a gyereket tőled,ahogy kell.
2019. dec. 17. 22:48
 28/34 A kérdező kommentje:
én meg el mondom, hogy ő kötötte ki a gázt szóval azt hiszem ne ugráljon.. gyermek veszleyzettés ennyire nem vagyok hülye!!
2019. dec. 18. 01:43
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Ki? Az apuka? Nem apuka fogja kikötni a gázt, hanem a lakás tulaja, akinek semmi köze a te gyerekedhez. A gyerekedet neked kell tartanod, nem neki.
2019. dec. 18. 07:24
 30/34 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Azért érdekes hogy nem fizetsz és még neked áll feljebb.
2019. dec. 18. 07:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!