Mikor tehet ki a tulaj jog szerint ha nem tudok fizetni?
"sajnos az emebrek nem gondolnak bele a másik helyzetébe"
Én belegondolok. Szegény tulajdonos, kifogott egy ingyenélő hisztis nagyképű anyukát.
Szerintem provokatív kamu kérdés. Láthatóan kaptak is rá az emberek.
A történet ott kezd érdekes lenni, hogy általában nagyon ritka az olyan, hogy egyedülálló kis gyerekes MUNKANÉLKÜLI anyának csak úgy puszira kiadnak lakást.
Én mint bérbeadó, az ilyet messziről kerülni szoktam. Ha tudom hogy bizonytalan a jövedelme, akkor nem is fordítok több időt a jelentkezőre.
" Én mint bérbeadó, az ilyet messziről kerülni szoktam. Ha tudom hogy bizonytalan a jövedelme, akkor nem is fordítok több időt a jelentkezőre."
Tudod, olyan is van, hogy a bérlő az után veszti el a munkáját, hogy beköltözött.
Ha rajtad múlna én per pill hajléktalan lennék, ugyanis azért kellett eladnom a lakásom, mert elvesztettem az állásom és hónapokig nem vettek fel sehová. Van "egy halom" pénzem, ami saját lakásra már nem elég, az albérletet viszont vidáman tudom fizetni belőle. Szerencsére, sehol nem kértek jövedelem-igazolást..
Na az ilyenek miatt nem tudnak gyerekesek albérletet találni, mert sokan visszaélnek vele. A tulaj jogosan rak ki és soha többet nem adja ki a lakást gyerekesnek.
Vagy te a boltból is ingyen hozod el a kaját, mondván most éppen nincs bevételed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!