Létezik ilyen város magyarországon?
Én például tősgyökeres Fejér megyei vagyok, és Székesfehérvár pont ilyen! Munkalehetőség szinte mindig van, és jó a közbiztonság is! Inkább csak késő este/éjszaka (23 óra után) a belvárosban és a vasútállomáson szokott lenni néhány cigány és csavargó, de pont ezért ilyenkor ezeken a helyeken fokozott a járőrözés is!
Szórakozásra is több lehetőség van, például: Alba Plaza, Fehér Palota Üzletközpont, Fezen Klub, stb.
Bár az albérleteket nem tudom, sosem volt rá szükségem, nézzetek a neten hirdetéseket!
Mondanám, hogyha olcsón akarjátok megúszni, akkor Pest m-i falvakban kellene nézelődni, amik 30-40 km-re vannak Budapesttől, mert azokból vonattal 30-40 perc alatt bent vagytok Budapest centrumában (Keleti-Nyugati pu.) akár munkahelyről, akár szórakozásról van szó.
Ha Budapesten laktok, azon belül is lehet 1-1,5 órát közlekedni munkahelyért, vagy szórakozásért, kivéve, ha a sarki kocsma a cél. És mindezért kifizetsz minimum havi 120-150ezret+rezsi.
Ahol én lakom, Budapesttől 35 km-re, komplett házat adnak ki 40-50-60ezerért, így én biztos, hogy ilyen irányba mozgolódnék.
De ha nem Budapest a cél, akkor az ország többi nagyvárosának is van agglomerációja, ahol nyugalomban lehet élni, napi félóra utazás árán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!