Kitehetnek az albérletből kakas és tyúk tartása? Van egy nagy és plusz 2 félszoba és oda vettem 3 csibét és egy kiskakast. Mostanra már megnőttek, eddig nem volt gond, de a tulajnak elmondta vki és félek, mert "beszélni akar velem". Mit tegyek?
A disznó azért nem jó nektek, mert nem kapirgál?
A kádban pont elférne és tudna dagonyázni...
"Azok is ti voltatok?" sírok 😂😂😂😂
Egyébként kérdező: én is kedvtelésből vagyok csirketartó, simizni, szeretgetni is szoktam őket, szerintem van olyan cuki mint egy cica pl. Csak fura hogy te a lakásba odabent xd... de gondolom ha a tulaj beszélni akar veled akkor lassan kint fognak kapirgálni, vagy kint fogtok kapirgálni nemtom 😅
Jó Isten, gyere le! :O
Mi szoktunk trollkodni, hogy veszünk tyúkokat és majd az asztal alatt elkapirgálnak a lakásban. De hogy valaki így meg is élje az álmait, ez fergeteges.
Istenem ez annyira aranyos.Olyan jókat kuncogok😊
Furcsa de amúgy miért ne?
Máshol a világban annyi furcsaság van csacsit tartanak a házban vagy törpemalackát.
Más lakásában húzós..és sajátban is csal egyet kisledvencként nem egy kisebb baromfi udvart.Engem zavarna a tyúkszar.
De most elképzeltem ahogy este tvt nézel vacsizol a tyúkod meg csipegeti a morzsálat ott rázza a tollas kis seggét ez nagyon cuki ^^ én meg kutyát nem merek vállalni saját lakásba mert felek össze szőröz mindent pisi,kaki stb.
Sok szerencsét.A tulaj tuti ultimátumot ad vagy a madárkák mennek vagy te a madárkákkal.
általában Budapest belterületein haszonállatot tartani tilos. Önkormányzati rendelet tiltja. Kertben is!
De ahol nem tiltja, baromfit a szobában tartani akkor sem rendeltetésszerű használata a lakásnak.
Mond azt, hogy csak azért tartod a csirkéket, mert sok a csótány.
(A kakast meg azért, mert sok a csirke.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!