Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A tyúk miért tiltakozik,...

A tyúk miért tiltakozik, amikor a kakas párosodni akar vele?

Figyelt kérdés

Múltkor megfigyeltem.

Menekül előle. közelít felé a hím és a tyúk rögtön elfut, vagy megcsípi.

Végre sikerül felmásznia rá, akkof is teljes erejéből tiltakozik.

2016. febr. 24. 15:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
teszteli, hogy elég férfias-e
2016. febr. 24. 16:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Sok állatnál van egyfajta "rítus" az aktus előtt. Én pl. nyulaknál figyeltem meg, hogy hosszasan kergetőznek előtte. De igazából nem is rítus ez, hanem ez van belekódolva a viselkedésükbe, a hím közeledése ilyen reakciót vált ki a nőstényből, és ezután a cselekvés után áll majd készen a nőstény a párosodásra.
2016. febr. 24. 17:01
 3/7 anonim ***** válasza:
54%

Fáj a feje.

Túl nagy neki.

Túl kicsi neki.

Fogócskázni akar.

Büdös a kakas lába.

Igazából leszbi.

Szeretné, ha tudná a többi tyúkasszony, hogy mi történik vele.

... és hogy ne gondolják róla, hogy csak úgy lefekszik bárkinek.

2016. febr. 24. 17:04
 4/7 anonim válasza:
100%

Tyúk szalad a kakas elől, közben meg morfondírozik.

- Ha hamar beadom a derekam, qrvának tart, ha meg túl későn akkor frigidnek. Szerintem most megbotlok ebben a kavicsban.

2016. febr. 24. 17:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Akarja , csak jatsza a fejet!
2016. febr. 24. 17:42
 6/7 anonim ***** válasza:
48%

A 2. válaszoló írta jól! Úgy mond egyfajta "rítus"!

Mondhatni emberi nyelven ,előjáték!

Ha megnézed(főleg hogy jön a tavasz...) a macskák is elég sokat kergetőznek és "verekednek" egymással!

Sőt van hogy egyszerre 2 kandúr megy egy nőstény macskára (ilyenkor igaz a mondás: Az erősebb "kutya" b.@szik")!

Régen az emberek is csináltak ilyet ,ezt hívták táncnak! (Tangó és a hasonló tüzes/érzéki/tapadós táncok)!

Ma meg már csak fellobogtatom a BMW kulcsát a csajnak és már akcióban is vagyok!

2016. febr. 26. 02:33
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy igen, az emberek viselkedésében is megvan ez, szerintem is az állatvilágból "örököltük". Pl. az embereknél is a férfi udvarol és a nő fogadja az udvarlást, és a nőnek illik szabódni ilyenkor. A párkapcsolatok kialakulásánál szokott az lenni, hogy a férfi nyomul és a nő mindig gondolkodik, ha a férfi egyből smárolni akar, akkor visszautasítja, hogy még korai stb. Kb. ez van az állatoknál is, csak ott primitívebb módon, hogy nőstény szalad a hím elől, aki kergeti. :D
2016. febr. 26. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!