Szakítás után kinek mi jár egy albérletből? (többi lent)
Figyelt kérdés
Az exem természetesen szándékosan keresztbe akar nekem tenni, ezért már most azt mondja, hogy semmit nem vihetek el a lakasbol. Az albérleti szerződes közös. A bútorok nagy részét én fizettem de sajnos számla már nincs meg róla. Ő ott akar maradni az albérletben és azzal fenyeget hogy semmit nem vihetek el. Ilyenkor mi a teendő? Neki sincs meg ugyanúgy semmiről a számla.2019. okt. 29. 13:01
1/11 anonim válasza:
Ha nem voltatok hßazasok akkor igazából semmit. Addig nem költözöl el míg ö oda nem adja a kért dolgokat. Vagy szépen kicsempészed amit akarsz vinni. Más nem marad.
2/11 anonim válasza:
ha az ex 300 keres te meg csak 100 akkor az exé a vagyonka 75%
3/11 anonim válasza:
Figyelmedbe ajánlom:
" A bútorok nagy részét én fizettem..."
4/11 anonim válasza:
3as és bizonyíték van nincs, mert ha nincs akkor a fizetés számít
5/11 anonim válasza:
Ezért nem kell nőkkel összeköltözni.
Úgyis bepasiznak és utána csak a vita van...
6/11 anonim válasza:
Nem számít, hogy melyiknek mennyi a fizetése, ha nem ő vette!
Egy valami számít, a BECSÜLET, hogy az viszi magával a cuccot, aki vette és ehhez korrekt emberek esetén nem kell számla, mert pontosan tudják.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Korrekt emberről nem beszélhetünk, csak egy alkoholistáról. A szakítasnak is ez az oka, de mivel mindig csak ígérget és én akarok szakítani, ezért keresztbe akar tenni nekem ahol csak tud. Nehéz helyzet.
2019. okt. 29. 16:00
8/11 anonim válasza:
Ha ti ketten nem tudtok megegyezni, akkor úgyis bíróság lesz belőle, sok kiadással. Ha nincsenek meg a számlák és ellentmondotok egymásnak, hogy ki mit vett, akkor tanúkkal kell bizonyítani a magatok igazát. Hosszú nóta lesz (lehet)...
9/11 anonim válasza:
A szép (és eszerint a csúnya) emlékek.
10/11 anonim válasza:
Odaviszel megfelelő mennyiségű rokont/ismerőst/verőembert és elviszed azt ami a tiéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!