Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Szakítás után kinek mi jár...

Szakítás után kinek mi jár egy albérletből? (többi lent)

Figyelt kérdés
Az exem természetesen szándékosan keresztbe akar nekem tenni, ezért már most azt mondja, hogy semmit nem vihetek el a lakasbol. Az albérleti szerződes közös. A bútorok nagy részét én fizettem de sajnos számla már nincs meg róla. Ő ott akar maradni az albérletben és azzal fenyeget hogy semmit nem vihetek el. Ilyenkor mi a teendő? Neki sincs meg ugyanúgy semmiről a számla.
2019. okt. 29. 13:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
Ha nem voltatok hßazasok akkor igazából semmit. Addig nem költözöl el míg ö oda nem adja a kért dolgokat. Vagy szépen kicsempészed amit akarsz vinni. Más nem marad.
2019. okt. 29. 13:19
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
ha az ex 300 keres te meg csak 100 akkor az exé a vagyonka 75%
2019. okt. 29. 13:20
 3/11 anonim ***** válasza:
89%

Figyelmedbe ajánlom:

" A bútorok nagy részét én fizettem..."

2019. okt. 29. 13:25
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
3as és bizonyíték van nincs, mert ha nincs akkor a fizetés számít
2019. okt. 29. 13:33
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

Ezért nem kell nőkkel összeköltözni.

Úgyis bepasiznak és utána csak a vita van...

2019. okt. 29. 14:13
 6/11 anonim ***** válasza:
84%

Nem számít, hogy melyiknek mennyi a fizetése, ha nem ő vette!

Egy valami számít, a BECSÜLET, hogy az viszi magával a cuccot, aki vette és ehhez korrekt emberek esetén nem kell számla, mert pontosan tudják.

2019. okt. 29. 14:43
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Korrekt emberről nem beszélhetünk, csak egy alkoholistáról. A szakítasnak is ez az oka, de mivel mindig csak ígérget és én akarok szakítani, ezért keresztbe akar tenni nekem ahol csak tud. Nehéz helyzet.

2019. okt. 29. 16:00
 8/11 anonim ***** válasza:
86%
Ha ti ketten nem tudtok megegyezni, akkor úgyis bíróság lesz belőle, sok kiadással. Ha nincsenek meg a számlák és ellentmondotok egymásnak, hogy ki mit vett, akkor tanúkkal kell bizonyítani a magatok igazát. Hosszú nóta lesz (lehet)...
2019. okt. 29. 17:31
 9/11 anonim ***** válasza:
94%
A szép (és eszerint a csúnya) emlékek.
2019. okt. 29. 19:27
 10/11 anonim ***** válasza:
96%
Odaviszel megfelelő mennyiségű rokont/ismerőst/verőembert és elviszed azt ami a tiéd.
2019. okt. 29. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!