Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mit lehet ez ellen tenni?

Mit lehet ez ellen tenni?

Figyelt kérdés

Sokat dolgozom, ha nem dolgozom általában iskolában vagyok, egy héten esetleg egy teljes napot vagyok az albérletben, emellett még sokszor nem is alszom itt, mert a pàromnàl vagyok. A főbèrlő ilyenkor minden alkalommal feljön és átnézi a szobàt. Meg akarja azt is szabni, hogy hogyan teregessek, meg miket tölthetek a konnektorban, meg hasonlók. Június 15-ig köti a kezemet a szerződés. Ha hamarabb elköltözöm bukom a kauciót, szóval addig ki kéne bírnom ezt az öreg nőt.

Még a konyhàt sem használhatom mindig, mert ő dönti el, hogy ki és mikor használhatja, pedig a szerződésben az van, hogy konyhahasznàlatot is fizetek.

Mit lehet ezek ellen tenni?

Csak értelmes válaszokat!

2019. szept. 28. 12:30
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

10-es, hagytam, méghozzá a powerbankom meg az akkumulàtortöltőm amièrt lecseszett, hogy miért kell tölteni, ha használni akarom a konnektorokat fizessek 15 ezerrel többet(Szerződèsben nincs semmi ilyen írva). Meg a ruhaszàrítómat ami szintén kiakadt, hogy miért így meg úgy teregetek, neki ez nem tetszik.

Ha ilyeneket hagynèk a szobàban az sem hatnà meg szerintem, mert szerintem ő pont a szemèlyes dolgainkra kíváncsi. Mindenesetre meg kell próbálnom valamit ez ellen tenni, mert elég rossz érzés abba belegondolni, hogy amíg én 12 órában dolgozom, hogy ki tudjam fizetni a lakbèrt a főbèrlőnek, addig ugyanez a főbèrlő a személyes cuccaim között járkál/turkàl/nèzegeti.

2019. szept. 29. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!