Mit lehet ez ellen tenni?
Sokat dolgozom, ha nem dolgozom általában iskolában vagyok, egy héten esetleg egy teljes napot vagyok az albérletben, emellett még sokszor nem is alszom itt, mert a pàromnàl vagyok. A főbèrlő ilyenkor minden alkalommal feljön és átnézi a szobàt. Meg akarja azt is szabni, hogy hogyan teregessek, meg miket tölthetek a konnektorban, meg hasonlók. Június 15-ig köti a kezemet a szerződés. Ha hamarabb elköltözöm bukom a kauciót, szóval addig ki kéne bírnom ezt az öreg nőt.
Még a konyhàt sem használhatom mindig, mert ő dönti el, hogy ki és mikor használhatja, pedig a szerződésben az van, hogy konyhahasznàlatot is fizetek.
Mit lehet ezek ellen tenni?
Csak értelmes válaszokat!
10-es, hagytam, méghozzá a powerbankom meg az akkumulàtortöltőm amièrt lecseszett, hogy miért kell tölteni, ha használni akarom a konnektorokat fizessek 15 ezerrel többet(Szerződèsben nincs semmi ilyen írva). Meg a ruhaszàrítómat ami szintén kiakadt, hogy miért így meg úgy teregetek, neki ez nem tetszik.
Ha ilyeneket hagynèk a szobàban az sem hatnà meg szerintem, mert szerintem ő pont a szemèlyes dolgainkra kíváncsi. Mindenesetre meg kell próbálnom valamit ez ellen tenni, mert elég rossz érzés abba belegondolni, hogy amíg én 12 órában dolgozom, hogy ki tudjam fizetni a lakbèrt a főbèrlőnek, addig ugyanez a főbèrlő a személyes cuccaim között járkál/turkàl/nèzegeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!