Milyen környék a Páskom park?
Figyelt kérdés
Megéri ott albérletbe költözni, vagy érdemes inkább drágább, de biztonságos környéken lakni? Közlekedés szempontjából nekem minen gyorsan elérhető, csak a közbiztonság miatt aggódom. Nem ismerem ezt a kerületet, csak olvasgattam a környékről, és nem voltak valami biztató vélemények róla. Tényleg ilyen rossz a helyzet? Tele van kisebbséggel és hajléktalannal, vagy csak eltúlozzák?2019. szept. 14. 21:45
1/3 anonim válasza:
"Tényleg ilyen rossz a helyzet? Tele van kisebbséggel és hajléktalannal, vagy csak eltúlozzák?"
Ha tényleg úgy van, attól még biztonságos. Ezek az emberek nem bántják a járókelőket!
Csak nekem nyomasztó, hogy át kell lépdelnem őket, és a nyomor jeleit látod.
De mások még élvezik is ezt, mert szadisták.
Ne akarj úgy lakhelyet választani, hogy nem mentél el arra 4-5-ször különböző napszakokban, mert még hozzávetőleges képet sem kapsz.
2/3 anonim válasza:
Ott vettunk lakast 2 es fel eve, egyetemista gyerekem lakik ott. Teljesen rendben van. A Főteren tenyleg vannak hajlektalanok, de mashol is Pesten..
3/3 anonim válasza:
Jópár évet lehúztam Palotán.
A piac környékén van sok cigány, alkesz, meg csöves, ez tény. De azt a részt leszámítva nem rossz hely, én szerettem, ha lenne rá lehetőség, bármikor visszamennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!