Először keresek Budapesten albérletet, miket kérdezzek?
Keresgélek a neten olyan 140-200 között. Szerencsére spóroltam így akár a háromszorosa is működik.
Szóval találtam egyet, de van b, c terv is.
Megkérdezem, hogy lefoglalták-e már és ha nem akkor én leszeretném.
Ha letudom foglalni mikor nézetem meg..
Ezen kívül mi a lényeg? Kérdezzek a szerződésről?
Hát figyeljetek.
A Gellért-hegyen találtam egyet korábban.. fel se vette napokig amúgy a hirdető... Kb. 10 hívás (napi 2) és egy email után közölte , hogy 2 nap múlva hétfőn minden kiderül. Azt mondta rajtam kívül 1 érdeklődő van. Hát le is nyúlta... Aztán pedig azt mondta, hogy úgyis a regisztrált ügyfeleknek szólnak először és mindezt mosolyogva.
Nővérem azt mondta nem is kell regisztrálni...
Ki írtam a kérdésem, azóta 1 másik hirdető 2 napja nem veszi fel, a másik felvette, de "holnap minden kiderül hívjam vissza".
Igen minden, nem az, hogy elkelt-e hanem neki a sok érdeklődő közül kié lesz... Mert kiadja az 100%...
A harmadik végre korrekt volt, azt is holnap nézi meg valaki és délután háromig van ideje. 4-kor hívjam.
Igazából mindegy mennyi pénze van az embernek, ha ehhez baromi sok türelem kell és hatalmas szerencse.
Úgy látom van olyan 10% esélye ,hogy 1 héten belül költözöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!