Miket kell figyelembe venni, ha budapesten szeretnék albérletet keresni?
Mi az az átlagár, amit egy szobáért havonta elkérnek ? Persze gondolom ez sok mindentől függ, de melyek a nagyobb, fontosabb tényezők ? Számít például a kerület ?
És jobban megéri a belvárostól távolabbi, olcsóbb megoldást választani ?
Szoba vagy lakás? Nem mind1
A legfontosabb tényező, hogy neked tetszen a környék, hely, stb... Semmiképpen ne menj bele olyanba, hogy jó lesz ez, mert olcsó, de amúgy neked nagyon nem tetszik. Szerintem mindenkinek jobb, ha olyan helyen élsz ahová jól esik haza menni.
A kerület igenis számít. Én pl nem tudnék az V.-VI. kerületben élni bármennyire is jól esik az Andrássy-n vásárolgatni. Engem kikészít, amikor nincs zöld övezet, hanem minden beton, stb... Én a pesti oldalon nőttem fel a XVI. kerületben (ami egyébként nagyon jó hely). Mégis 11 évesen eldöntöttem, hogy én Budán fogok lakni, és ez így is lett (bár ezt lehet nagyban befolyásolta, hogy a szüleim vettek +2 házat egyet Pesten egyet Budán, hogy legyen a gyerekeknek saját háza és a Budait minimál stílusban építették, amit én imádok és a tesóm meg kevésbé kedvel, így eldöntöttük nagyon hamar).
A belvároson kívül is rengeteg a szép hely.
Az is kérdés lehet, hogy Buda vagy Pest?
És még az is, hogy mindenképpen Budapest, vagy megfelel egy Pesti település (bár ez az esetek többségében, főleg eladónál, és nem kiadónál nem olcsóbb, sőt...).
#1 vagyok.
Azt kihagytam, hogy az is fontos, hogy panelben, téglalakásban vagy penthouseban gondolkodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!