Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Láttam hírdetéseket, amelyekbe...

Láttam hírdetéseket, amelyekben kínálnak szobákat 40. 000 ft-ért is, lehet budapesten ennyiért bérelni?

Figyelt kérdés
Mennyi egy olcsóbb szoba rezsivel?
2019. aug. 28. 00:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez úgy működik, hogy van mondjuk egy 3 szobás lakás. Az egyik szobában lakik 2 ember, a másik kettőben 1-1. Szóval mondjuk 4 felé oszlik a rezsi. Pl az internet és a közös költség esetén ez kifejezetten kedvező.

De a víz, gáz stb valószínűleg nem lesz olcsóbb így, nagyjából mindenki a saját fogyasztását fizeti.

Ezekben az albikban inkább az a hátulütő, hogy milyen lakotarsaid vannak. Az egyik hangosan szexel, a másik nem húzza le a WCt maga után, a harmadik beleeszik a kajadba... Stb

Persze nem törvényszerű, de általában vannak problémák

2019. aug. 28. 05:28
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ennyiért nem lehet szobát bérelni, valószínűleg átverés.
2019. aug. 28. 05:52
 3/12 anonim ***** válasza:
96%
Budapesten ez túl olcsó 1 szobáért. Ennyiért szobatársakat szoktak keresni, tehát nem egyedül vagy a szobában, hanem valakivel megosztod. A szobák 50-60+rezsitől indulnak.
2019. aug. 28. 06:17
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Benne vagyok egy facebook albérletes csoportban. 40.000-ért mostanában nem láttam szobát, 50-60e-ért is csak elég szarok vannak.
2019. aug. 28. 07:39
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

50+rezsi vagy 60 rezsivel az már nagyon olcsónak számít.

De lepukkantabb, kintebbi önálló lakás is előfordul 70-90-ért + rezsi, vagy belvárosban minigarzon.

Ez az alja a piaci árnak.

2019. aug. 28. 10:38
 6/12 A kérdező kommentje:

Van egy csomó albérlet olcsón itt.:

[link]

Mondjuk azt nem ertem ha nem lenne, a minimálbéres emberek hol laknak? Pesten is van sok.

2019. aug. 29. 01:22
 7/12 anonim ***** válasza:
87%

Rákattintottam pár hirdetésedre a linkedben. Bármelyikre kattintottam, a hirdető címe: Balaton utca. Ez egy "ingatlan iroda", ami elég híres arról, hogy felhívod, kér 8000 (vagy már 9000?) forintot egy címlistáért, amin állitólag olcsó albik vannak. Aztán a címlistádról elkezded hívofatni az albikat, és kiderül, hogy:

-az albit már évek óta ugyanaz a lakó lakja, nem is kiadó

-nem is lakás van az adott címen

-a hirdető már rég eladta a lakást, de nem is állt soha kapcsolatban ezzel a csaló ingatlan-irodával.

Szóval ezeknek a hirdetéseknek nagy része kamu, csak a pénzedet akarják kicsalni egy címlistáért. Soha ne fizess címért.

2019. aug. 29. 04:07
 8/12 anonim ***** válasza:
50%

6: Nem albérletben, az biztos. Saját lakásban.

Saját lakást simán fenn lehet tartani még egyedül is minimálbérből, pláne ha több kereső van.

A szocializmusban mindenkinek kiutaltak egy lakást, aki nem herdálta el, annak megvan.

2019. aug. 29. 12:57
 9/12 anonim válasza:
84%

Ez inkább azt jelenti hogy nemcsak lakótársad hanem még szobatársad is lesz.

És persze még önmagában kevés szóval 40+rezsi így kb télen havi 60 ezer.

2019. aug. 29. 13:43
 10/12 A kérdező kommentje:

8 Nem igen veszel minimalberen lakást!

Ha 2 gyerek van,meghalnak esetleg a szüklők,akkora két testvér külön lakásba költözik a felét megvenni sem tudja minimálberen.

"A szocializmusban mindenkinek kiutaltak egy lakást, aki nem herdálta el, annak megvan."

Azt nem ertem,most miert nem tudnak utalni.

2019. aug. 29. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!