Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mi az egy nagyszobás (persze...

Mi az egy nagyszobás (persze a fürdő az külön van) lakásoknak a neve, és van olyan Budapesten?

Figyelt kérdés
Egy nagy légtérben van a konyha, az étkező, nappali és a hálószoba is, az egész nagyon tágas. Elsősorban az amerikai filmekben láttam olyat, és sokszor egy nagy eltolható vasajtó a bejárat, de persze nem az a lényeg, csak hátha segít :D
2019. aug. 23. 16:28
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Stúdió lakás.
2019. aug. 23. 16:37
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
Loft
2019. aug. 23. 16:37
 3/7 anonim ***** válasza:
12%
Garzon.
2019. aug. 23. 16:49
 4/7 A kérdező kommentje:

Ja a loft lesz az. A stúdió lakásra ezelőtt is rákerestem, de azok sokkal kisebbek mint amire gondoltam.

Köszi a gyors válaszokat :D

2019. aug. 23. 16:52
 5/7 anonim ***** válasza:
87%
Szívesen!
2019. aug. 23. 16:58
 6/7 anonim ***** válasza:
51%
Hogyne lenne. Nem csak Budapesten, bárhol az országban. Én garzonnak tekintettem az enyémet. 40 nm, egy szoba és amerikai konyhás. Nem új, hanem régi építésű földszintes lakás.
2019. aug. 25. 23:54
 7/7 anonim ***** válasza:
51%

Azért a loft nem egészen az általad leírtakról szól:

[link]

Az, hogy "tágas" relatív fogalom, de szerintem ez inkább szimplán garzon.

2019. aug. 26. 05:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!