Mit tehetek ha azért akar kitenni a tulaj mert várandós lettem?
Sziasztok 2 éves szerződésünk van.... ez előtt már volt egy 1 éves szerződésünk most lakunk itt 1 éve és 5 hónapja...
Amit tudni kell:
Mindig pontosan fizetünk (10.-e a határidő de már az én 7.-ei fizetésemből mindig oda ér már 8.-án)
Páromnak és nekem is fix munkahelyünk van valamint megtakaritasunk mióta a vidéki gyümölcsösünket eladtuk....
Most újítottak fel az alberletet saját pénzből mivel párom építő iparban dolgozik... a hely szinten megfelelő lenne mert nappali + 2 hálószoba... és a szerződésben sem szerepel hogy gyerek akadaj vagy hogy miatta felmondhatja....
Gyógyszer mellet sikerült be a baba de ha már így jött ki szeretnénk megtartani..... és ha már pénzt öntünk ebbe az albérletbe.....
Ezért vagyok úgy vele, hogy inkább rámrohad az albérlet és szemétdomb lesz, minthogy egy fillért költsek rá.
Pedig szívesen csinosítgatnám, de jártam hasonló képpen mint te ki kellett költöznöm épp miután beleöltem egy csomó pénzt.
8 hónap múlva mindenképp tipli lenne.
Keressetek most másik lakást.
Most lehet en ertem felre vagy mindenki mas, de sztem nem 7 honap mulva jar le a szerzodes, hanem 1 ev 7 honap mulva.
Kerdező. Mit ir a szerzodes ido elotti szerzodes felbontasara?
Nem érted félre, te írod jól.
Én/mi értettük félre, illetve én elnéztem és 1 évesnek gondoltam a második szerződést is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!