Mit tehetek ha azért akar kitenni a tulaj mert várandós lettem?
Sziasztok 2 éves szerződésünk van.... ez előtt már volt egy 1 éves szerződésünk most lakunk itt 1 éve és 5 hónapja...
Amit tudni kell:
Mindig pontosan fizetünk (10.-e a határidő de már az én 7.-ei fizetésemből mindig oda ér már 8.-án)
Páromnak és nekem is fix munkahelyünk van valamint megtakaritasunk mióta a vidéki gyümölcsösünket eladtuk....
Most újítottak fel az alberletet saját pénzből mivel párom építő iparban dolgozik... a hely szinten megfelelő lenne mert nappali + 2 hálószoba... és a szerződésben sem szerepel hogy gyerek akadaj vagy hogy miatta felmondhatja....
Gyógyszer mellet sikerült be a baba de ha már így jött ki szeretnénk megtartani..... és ha már pénzt öntünk ebbe az albérletbe.....
SEMMIVEL nem kell indokolnia, de a határozott idejűben nyilván szankcionálva van az idő előtti felmondás mindkét részről. Azt bevállalja és nektek szevasz!
ha nagyon rendes akar lenni, akkor azt mondja, hogy eladja, vagy az unokaöccse költözik oda.
Az egész kérdés logikáját nem értem.
7 hónap után múlva lejár a szerződésetek, nem is kell komplikálnia az életét, egyszerűen nem hosszabbít veletek szerződést, ha nem akar.
Tök fölösleges még ügyvédre is dobálni a pénzetek!
Mit szeretnél kérdező?
Kényszeríteni a tulajt, hogy a szerződésen túl is adja ki nektek a lakást? Mert az nem fog menni!
Vagy jobb lenne 7 hónap múlva nagy hassal- nem tudom mennyi idős a terhességed)- vagy egy újszülöttel lakást keresgélni? Én sem értem, hogy minek ehhez ügyvéd...
Fizess időben, és ne írj ki más történettel újabb kérdéseket!
Ez is a tied, a fogalmazás, helyesírás befigyel:
https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__alberlet__10021333-ki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!