Valaki adna tanácsot albérlettel kapcsolatban?
Már a negyedik lakásról csúszom le, és egyszerűen fogalmam sincs, hogy mit csinálok rosszul. Egyetemista vagyok, szóval a keret véges.
Elmegyek megnézni a lakást, megbeszéljük a részleteket, majd szinte aznap délutánra már ki is van adva a lakás az utánam lévőnek.
Ma már a foglalóval együtt mentem, de nem engedték, mondván még jönnek ketten megnézni, őket már nem akarják elküldeni.
Mit csinálok rosszul?
Szerintem nem Téged akarnak.
Furcsa lehet bérlői szemmel, de a tulajdonosnak nem a pénzbevétel az első.
Egy értékes vagyontárgyát bízza valakire, az az első, hogy jó gazdája legyen az illető, és neki ne kerüljön pénzébe, energiájába a lakás kezelése, fenntartása.
Mit tudsz magadról azokból a szempontokból elmondani, amiket írtunk?
Gépesített lakást keresel?
Van rutinod a háztartási gépek használatában? Tudsz lakást üzemeltetni?
Vagy ha gond van, tudsz a szüleidhez fordulni ezekkel kapcsolatban?
Tudod, mi az a közös képviselet, lakásbiztosítás? Tudod a fűtést kezelni? Tudod, ha elmegy az áram, mit csinálj?
Ha beázás van, tudsz intézkedni?
Esetleg dohányzol?
Vinnél kutyust?
9: De igen.
A bérbeadó feladata a rövid távú üzemeltetés során. !!
Más is a beárazás, ugye napi 18-80 000 Ft-os árról beszélünk.
Benne vagyok Airbnb-s csoportokban, a bérbeadók zöme még akkor is fel van háborodva, ha a bérlő keresi, mert önellátós szállást ad, nem kiszolgálást és nem információközpont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!