Ha olyan sok az ID-s meg kreós tudós, hogyhogy egyetlen tudományos eredményt sem tettek még le az asztalra ami őket igazolná?
Akkor elkönyveltem, hogy szándékosan játszod a hülyét, mert tudod, h vesztettél. Nem véletlenül kerülted ki a válaszaim pánikszerűen
Összefoglalva:
- a törzsfejlődés bizonyíthatatlan, ezért nem is reagáltál
- nem tudod, hogy mi a kreacionizmus témája
- igazából azt sem tudod, hogy mit kérdezel. Valahol olvastad, hogy ezt a kérdést kell feltenni, a kreósoknak, és ismét nem gondoltad át, és most meg ülsz a kakiban, nyakig. És hajtogatod az egy mondatodat vallási áhítattal
Megint nyertem:)
Az az egy mondatom arra szólt, hogy fel tudott-e valaha mutatni egyetlen kreacionista olyan tudományos igényű munkát ami igazolja amiket állít.
Ehhez képest csak könyveket és privát weblapokat tudtál linkelni, amiket bárki írhat bármilyen tartalommal, ellentétben a szigorú peer-review-t megkövetelő valódi tudományos tartalommal bíró tanulmányokkal.
Szóval személyedben igencsak felsült a kreacionizmus. Újfent...
"Csillagbogaram megint nyert! Valaki küldjön már neki egy sütit! :D"
A szóhasználatom mellett a stílusom is majmoljátok. Ez szellemi alázatot jelent felém. Köszönöm az elismerést, tényleg nyertem
"Ehhez képest csak könyveket és privát weblapokat tudtál linkelni, amiket bárki írhat bármilyen tartalommal, ellentétben a szigorú peer-review-t megkövetelő valódi tudományos tartalommal bíró tanulmányokkal."
Sajnálom, hologramos előadásokat nem tudok linkelni, csak netes, írott tanulmányokat. Ezeket meg már megtettem.
Ne rettegj már ennyire, higgy a mesédben, én is hiszek az igazságban, aztán mindenki élje az életét. Ne hozzám kösd az életed, mert csalódni fogsz. És ne rám koncentrálj. Olvass egy jó könyvet, menj el a családoddal, bnőddel nyaralni, élvezd, amit Isten teremtett nekünk, ne ezzel a tanulmány marhasággal vergődj itt, amit évek óta folytatsz:)
Istent és az igazságát úgysem tudod legyőzni, ebbe csak még jobban belehülyülsz
"Ehhez képest csak könyveket és privát weblapokat tudtál linkelni (!) , amiket bárki írhat bármilyen tartalommal (!) , ellentétben a szigorú peer-review-t megkövetelő valódi tudományos tartalommal bíró tanulmányokkal.
Utóbbit kellett volna linkelni, zsenikém. Majd szólj, ha ilyet is találsz!
Szegénykém, legalább az idézőjelet tüntetted volna el ügyesen. Mindig benyalod ezeket, most meg képtelen vagy kifarolni:) Ne kapkodj, az lebuktat. Mindig lassan, átgondoltan írj! Segítek, mert picit már sajnállak
A linkelt oldalak tudósok tanulmányait idézik, lsd. irodalom. Nem néztél bele, mi?
NA most mi ez a csend?
Tudod mit, ha mutatsz törzsfejlődésre tanulmányt, én is mutatok kreóst. Na? Elfogadod?
"A linkelt oldalak tudósok tanulmányait idézik, lsd. irodalom"
Idézni a hülye is tud.
Nem arra vagyok kíváncsi hogy mások tudományos munkáit hogy magyarázza félre valami kreacionista hittérítő.
Hanem hogy egy állítólagos kreacionista tudós képest volt-e valaha is egyetlen tanulmányt is kitermelni, ami igazolna bármit is az állításaiból! Nem mások munkáját félremagyarázni és meghamisítani. Saját munkát végzett valaha bármelyik kreós is a tudomány területén?
"Nem arra vagyok kíváncsi hogy mások tudományos munkáit hogy magyarázza félre valami kreacionista hittérítő."
Haver, az irodalomban eredeti kreacionista munkák vannak. Jesszusom, de ostoba vagy:( Ez már nekem fáj.
Meg mondjuk az is, hogy veled próbálok kommunikálni. Inkább beszélgetek a csigámmal:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!