Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Jehova tanúi tudatosan küldik...

Jehova tanúi tudatosan küldik az internetre az utànpótlàst?

Figyelt kérdés
A régi harcos tanúk eltűntek, de helyettük felbukkannak újak. Úgy làtom, most megint van egy új. Elképzelhető, hogy ahogy hàzalni küldik őket, úgy az internettel kapcsolatban is ez van?
2019. máj. 16. 16:33
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

előttem szólónak válaszként

"családtag dönthetne úgy is hogy eljön Jehova tanúitól."

persze , csak mikor valakit bele raknak egy csőbe és ráakasztanak rengeteg .... folyamatosan egyre többet és többet ,

és közben telik telik az idő 1 év ,,,, már 19 év jelenleg, és folyamatos nagy felelősség ,

akkor nem minden olyan egyszerű és könnyű A VISSZAMÁSZÁS, mert egyre nehezebb és nehezebb.

A BESZERVEZŐS JÁTÉK AZONNAL ELKEZDTE MEGVÁLTOZTATNI A JÖVŐT! amit nem lehet vissza alakítani az akkorira SOHA ,

és egyre és egyre nehezebb még megközelíteni is.

a családtagok fel sem fogták 1-2 évtizeddel ezelőtt hogy mit csinált évekig mert SENKI NEM KOMOLY VALLÁSOS VOLT ÉS MOST SEM A CSALÁDUNKBAN,

csak egyszerű megkeresztelt mindenki és nem templomba vagy egyházi gyülekezetekbe járók.

és tudod a jehovázás óta kezdek én is UNDORODNI A VALLÁSOKTÓL!

régen volt mikor imádkoztam amikor még nem olvastam a bibliát és 2000ben mikor már 2x elolvastam a károlyi bibliát , de most meg a jehova szekta jut egyből az eszembe és napokig tudnám felsorolni hogy mit vett el a szüleinktől,aztán az én és az ő családjától, aztán az én és az ő gyerekeitől, és aztán MÉG MIT FOG MÉG ELVENNI HISZEN ÜRÖKRE MEGVÁLTOZTATOTT MINDNENT ÉS RETTENETES ROSZ IRÁNYBA!

NEM LEHET visszafordítani,pótolni semmit egy sima jehova szekta otthagyással!!!

pont ettől szekta a szekta hogy igen súlyos ára van MINDENNEK BENNE !!

a kedves jehova szekta ismerése óta igen csak ÁTFORMÁLÓDTAM .

én már csak 1 Teremtőben hiszek és NEM ÉRDEKELNEK SOHA TÖBBÉ A VALLÁSOK,SZEKTÁK, HOGY KI MIT MOND, VAGY KI MIT HAZUDIK.

örökre adósunk a jehova szekta amíg csak mozognak, és nem érdekel hogy ki mit gondol hiszen én is hitből meg VALÓDI KÁR TAPASZTALAT UTÁN DÖNTÖTTEM ÍGY ! nem érdekel más kivűlálló véleménye

MERT NEM Ő SZENVEDTE EL AZT AMIT A CSALÁDJAINK ELSZENVEDTEK ÉS SZENVEDNEK MIATTA MOST IS!

én csak egy megoldást tudok ami örökre megoldás ,

de az nem az együtt sírás rívás az eseteken és ez NEM A HUMÁNUS.barátságos,és nem a szeretetről szól!

"Ez azt jelenti hogy te is képes lennél nyomorékká tenni családokat?"

igen ,PONTOSAN !!! amit a törvény lehetővé tesz vezetőket és véneket a közvetlen felelősöket ÉS ÖRÖKRE ÉN IS MINT AHOGY ŐK TETTÉK ÉS TESZIK!

a nyomorékká tevést úgy is meglehet csinálni mint ahogy a jehova szekta végzi hogy nem fizikailag de örökre!

én eddig is megtettem egyeseken már hála istennek és ezután is megfogom természetesen!

tudod amennyit a BESZERVEZŐK ÉS A FELELŐS VEZETŐK, VÉNEK GONDOLKODTAK AZON EL,

hogy milyen következményei IS LEHET kedves beszervezősdi játéknak,

hát akkor ÉN IS MAJD AKKOR FOGOK EZEN GONDOLKODNI, hogy mennyire helyes ha a tartozást ilyen módon IS megadni próbálom amikor csak az életben alkalmam adódik rá.

és TELJESEN NYUGODT LELKIISMERETTEL , mert én nem tartok embereknek sem egyes vezetőket és véneket.

tudod azt írtad valakinek válasznak, hogy isten létezését nem kell bizonyítani mert a HIT magában elég.

nekem tudod ilyen a hitem , hogy én is a csak megtételek után kérdezem meg a Teremtőt belül hogy jót tettem e és nem előtte kérdezem meg a Teremtőt HA A JEHOVA SZEKTA VEZETŐIRŐL ÉS VÉNJEIRŐL VAN SZÓ, mivel velük kapcsolatban már régen döntöttem hogy hogyan állok a világon amerre csak járok hozzájuk. és most is ha megkérdem akkor azt hallom hogy ez helyes. / tudod ilyen a hit amit említettél/

"Hogy lépten-nyomon azt hangoztatod hogy te mennyire utálod őket és hogy irtanád őket"

ne mondj olyat amit nem hangoztattam! hol szerepel az hogy én személyesen irtanám őket ?!

én azt hangoztatom mindenütt hogy a VEZETŐKET ÉS A VÉNEKET TÖRVÉNY ELÉ ÁLLÍTANÁM ,és örökre börtönbe bezárnám öket de nem vagyok jogi végzettségű sem és bíró sem hogy megtehetném. de mivel nem lehetséges

AHOL CSAK UTAMBA KERÜLNEK AZ ÉLETBEN BÁRMELYIK ORSZÁGBAN ,OTT MINDEN TERÜLETEN

A TÖRVÉNYT BETARTVA A LEGES LEGNEGATÍVABBAN ÁLLOK HOZZÁJUK, ha lehet soha de többé ne tudjanak beszervezősdit végezni!

ha valahol valaki akár felköti a felelősőket én nyugodtan elsétálnék észre sem véve mi történik velük, se fel se le nem menne tőle a vérnyomásom,ennyire nem utálom, nem gyűlölöm, mert semmi érzés nincs irántuk bennem, EGYSZERŰEN OLYAT ROMBOLTAK AMIT NEM LEHET PÓTOLNI ÉS EZÉRT TARTOZNAK ÖRÖKRE A CSALÁDUNKNAK AMÍG CXSAK MOZOGNAK és nekem ez elég!

és azt is már sokszor megírtam hogy ez NEM UTÁLAT részemről hanem sima tartozás!

én sem jobban sem rosszabbul nem érzem magam ha bárki bármit tesz egy jehova vezetővel vagy egy vénnel és úgy hogy örökre nyoma lesz a családjaikon is SZINTÉN.

"Szóval ez egy hazugság hogy nincs senki és jó lenne ha nem terjesztenél ilyeneket!"

vagy te hazudsz ha már rám ilyet mondasz, csak hogy TUDD,

MIKOR BESZERVEZTÉK ÉS SENKI DE SENKI NEM TUDOTT A VÉRSZERINTI CSALÁDTAGOK KÖZŰL RÓLA

IGEN IGEN SOKÁIG!!! évekig!!!

AKKOR HOL VOLTAK AZ ÁLTALAD EMLÍTETT MEGMENTŐK, SEGÍTŐK, TANÁCSADÓK, AKIK NEKI IS ÉS A CSALÁDNAK IS FELNYITOTTÁK VOLNA A SZEMÜNKET HOGY MI FOLYIK ??????????????????????

HOL VOLTAK ?????????

SEHOL !!!!!!!!!!!!!

tehát NINCS AKI KÉPES MEGVÉDENI EZ AZ IGAZ ! ez szín igaz !

annyira kifinomult már a jehova szekta beszervezős teknika!!

ezen a fórumon is csak 1 dolog miatt vagyok , az az hogy tudom lehet akár 19 év múlva is az interneten ott marad nyomként, találatként

a NEGATÍV JEHOVA HOZZÁÁLLÁSOM ÉS AZ IS HOGY MIÉRT, hogy tanúljanak belőle az emberek mint információból.

semmi de semmi vallás nem befolyásol !

2019. jún. 2. 18:59
 22/25 anonim ***** válasza:

1 mondatban benne van minden:

A jehova szekta ÉRDEKE és ezért cselekszik, hogy az egész földön MINDENKI jehova szektás legyen és nekem pedig ennek pont az ellentettje az ÉN ÉRDEKEM, hogy 1 jehova szektás se legyen a földön és ez nem utálat és nem gyűlölet és nem érzelem és nem vallás ellenesség, hanem ÉRDEK.

2019. jún. 2. 19:51
 23/25 anonim ***** válasza:

Vidiripi

"persze , csak mikor valakit bele raknak egy csőbe és ráakasztanak rengeteg .... folyamatosan egyre többet és többet ,

és közben telik telik az idő 1 év ,,,, már 19 év jelenleg, és folyamatos nagy felelősség ,

akkor nem minden olyan egyszerű és könnyű A VISSZAMÁSZÁS, mert egyre nehezebb és nehezebb.

A BESZERVEZŐS JÁTÉK AZONNAL ELKEZDTE MEGVÁLTOZTATNI A JÖVŐT! amit nem lehet vissza alakítani az akkorira SOHA"

1. Nem a visszaalakításról van szó hanem a kilépésről!

2. Ismerek olyan személyt aki Jehova tanúja családba született bele. Érted? Beleszületett! És a rokonainak a nagy többsége is Jehova tanúja az össze barátja Jehova tanúja. És még is elhagyta Jehova tanúit! Az ő jövője az szerinted milyen kilátásokkal kecsegtetett?

"és tudod a jehovázás óta kezdek én is UNDORODNI A VALLÁSOKTÓL!"

Ezzel sem vagy egyedül!

"NEM LEHET visszafordítani,pótolni semmit egy sima jehova szekta otthagyással!!!"

És ki beszélt itt visszafordításról? A valós tapasztalatok alapján, lehetséges új életet kezdeni! Ezt nem egy ex-Jehova tanúja bizonyítja!

"örökre adósunk a jehova szekta amíg csak mozognak, és nem érdekel hogy ki mit gondol hiszen én is hitből meg VALÓDI KÁR TAPASZTALAT UTÁN DÖNTÖTTEM ÍGY !"

Te magad is elismered hogy saját döntést hoztál! A családtagod is saját döntést hozott csak ez neked nem tetszik. Miért nemhoz másik döntést?

"nem érdekel más kivűlálló véleménye

MERT NEM Ő SZENVEDTE EL AZT AMIT A CSALÁDJAINK ELSZENVEDTEK ÉS SZENVEDNEK MIATTA MOST IS!"

Ne játszd a mártírt! Azt hiszed hogy másokat nem ért sérelem vagy veszteség? Azt hiszed hogy másoknak nem fájnak dolgok, hogy csak nálatok van szenvedés?

Akkor elárulom neked hogy nagyon is tévedsz ,mert mások is szenvednek és olyanok is vannak akik hasonló dolgokon mentek keresztül mint a te családod!

"én csak egy megoldást tudok ami örökre megoldás ,

de az nem az együtt sírás rívás az eseteken és ez NEM A HUMÁNUS.barátságos,és nem a szeretetről szól!"

Nem a sírás-rívás? Pedig lényegében azt csinálod! Itt sírsz hogy mit tett a családoddal ez a szekta. Ez lenne a megoldás? Hát ez nem megoldás. Sőt bizonyos esetekben ez pont hogy az ő malmukra hajtja a vizet! Csak az a baj hogy ezt képtelen vagy felfogni. Szajkózod ezeket a dolgokat Jehova tanúi is ugyan ezt csinálják, folyton ugyan azokat a dolgokat szajkózzák!

"igen ,PONTOSAN !!! amit a törvény lehetővé tesz vezetőket és véneket a közvetlen felelősöket ÉS ÖRÖKRE ÉN IS MINT AHOGY ŐK TETTÉK ÉS TESZIK!"

De még sem ezt teszed hanem itt írogatod a siránkozásodat állandóan! Mert olyan gyakorlati eredményt egyszer sem írtál amit te magad értél el! Van olyan eredmény amit te magad értél el?

Fogadni merek hogy ilyen nincs csak az üres szövegelés van részedről!

"én eddig is megtettem egyeseken már hála istennek és ezután is megfogom természetesen!"

Az hogy itt írogatsz az lenne az? Az írásaid alapján még azok sem értenek veled egyet akik szintén nincsenek barátságban Jehova tanúival!

"/ tudod ilyen a hit amit említettél/"

Az a hit amit én említettem az nem olyan ahogyan te leírod! Az nem hit amiről te írsz!

"ne mondj olyat amit nem hangoztattam! hol szerepel az hogy én személyesen irtanám őket ?!"

Olvasd vissza a saját írásodat! De segítek neked!

"én az életben ott írtom őket ahol bírom," 14/22 komment!

"én azt hangoztatom mindenütt hogy a VEZETŐKET ÉS A VÉNEKET TÖRVÉNY ELÉ ÁLLÍTANÁM ,és örökre börtönbe bezárnám öket de nem vagyok jogi végzettségű sem és bíró sem hogy megtehetném. de mivel nem lehetséges

AHOL CSAK UTAMBA KERÜLNEK AZ ÉLETBEN BÁRMELYIK ORSZÁGBAN ,OTT MINDEN TERÜLETEN

A TÖRVÉNYT BETARTVA A LEGES LEGNEGATÍVABBAN ÁLLOK HOZZÁJUK, ha lehet soha de többé ne tudjanak beszervezősdit végezni!

És megtetted? Dehogy tetted meg! Erről beszélsz de ezt sehol a világon nem tetted meg! Egyetlen országban sem! Mások is negatívan állnak hozzájuk. De ettől még egy olyan személy aki szimpatizál Jehova tanúival nem fog másként dönteni azért mert találkozott egy emberrel aki negatívan áll a tanúkhoz! Információ átadásra van szükség és nem egy ember érzelmi állapotának az átadására!

"A jehova szekta ÉRDEKE és ezért cselekszik, hogy az egész földön MINDENKI jehova szektás legyen és nekem pedig ennek pont az ellentettje az ÉN ÉRDEKEM,..."

Tényleg? Valóban? És azt az oltári nagy baromságot még is honnét veszed hogy egyedül vagy ezzel a véleményeddel? Úgy csinálsz mintha körülötted forogna a világ és senki más nem lenne csak te és a problémád. De ez nem igaz! Sokan mások is így vannak ezzel mint te!

Képzeld el hogy én sem értek egyet Jehova tanúival!

De azzal a stílussal amit te művelsz azzal sem értek egyet. És erősen gondolkozom azon hogy írok egy levelet hogy tiltsanak ki az oldalról!

Mert amit művelsz az szerintem inkább káros és nem vezet eredményre!

2019. jún. 2. 20:59
 24/25 anonim ***** válasza:

"1. Nem a visszaalakításról van szó hanem a kilépésről! "

"A valós tapasztalatok alapján, lehetséges új életet kezdeni! Ezt nem egy ex-Jehova tanúja bizonyítja!"

" A családtagod is saját döntést hozott csak ez neked nem tetszik. Miért nemhoz másik döntést? "

én sehol sem beszéltem semmiféle kilépésről hogy lehetetlen! és vissza alakításról sem.

tanácsot sem kértem véletlenül sem hogy ez lehetséges vagy nem hogy ez lenne probléma.

de megjegyzem eleve az ő akkori gyerekei csak pár évesek voltak most meg 18 év felettiek,

elváltak új jehovás feleség ... , akkor igen igen jól menő vállalkozások amik miatt akkor is külföldön volt mikor ott beszervezték azóta leépülve , .., kapcsolat tartások a nagy távolságok miatt minden családtaggal tönkremenve , .... soroljam ...?!

és az édesanyánk is 80 feletti már és több ezer km távolság is VOLT ÉS VAN most is jelenleg ahogy

több országban dolgozik a szektának AZÓTA és ez szerinted olyan könnyen csak úgy ott hagyható mindenestől részéről is feladva mindent ?!

gondolod csak egy jehova be-ki lépés a szektából és az ÖSSZE RAKJA A ugyanolyanra az ÜVEGPOHARAKAT ???

ÉN KÁROKOZÁSRÓL BESZÉLEM és semmi másról, az összes jehova szervező felelőségéről akik beszerveznek és ott is azokról akik a fő bűnözők az irányítók a VEZETŐK és a VÉNEK!

egyszerre 1 fő vér szerinti testvér beszervezéssel több családi jól működő ÜVEGPOHARAT ÖSSZETÖRTEK ÖRÖKRE ! figyelembe vették beszervezéskor a többi vér szerinti családtagot hogy velük mi történhet ????? Nem ??? Ha nem akkor nekem sem kötelességem azt nézni hogy e miatt mennnyi jehova fog hasonló sorsra jutni ugyan úgy "ártatlanul".

nekem egy jehovista vagy 10 éve azt mondta hogy Ő bármelyik pillanatban az életét adná szinte bármelyik jehova testvéréért. - AKKOR ESETT LE VÉGLEG NEKEM HOGY EZ EGY AGYMOSOSÁSOS VALÓDI SZEKTA!

tudod akkor a vezetőket szavaikon fogom ahol csak bírom ! " adják az életüket vagy akármit amiük csak van helyette én elfogadom és MAJD UTÓLAG mint ahogy Ők is csinálják majd felteszem a kérdést hogy helyes volt e elfogadnom vagy nem , jót cselekszek vagy nem. Ha nem akkor én is MAJD SAJNÁLOM-OT MONDOK mint ahogy ők teszik továbblépve.

azt gondolom ez így a korrekt!

"Ne játszd a mártírt! Azt hiszed hogy másokat nem ért sérelem vagy veszteség? Azt hiszed hogy másoknak nem fájnak dolgok, hogy csak nálatok van szenvedés?"

milyen mártírt játszok?! milyen szenvedésről beszélsz te ????? én panaszkodtam ?????????? soha!

akkor panaszkodnék ha kértem volna segítséget ahoz hogy a jehova szekta károkozását segítsenek nekünk ahol lehet behajtani és erre nem kapnék segítséget. de nem panaszkodtam és nem kértem. életemben én még senkinek sem panaszkodtam és mindent magam oldottam meg ahogy tudtam

és nem kérésre mások segítettek rajtam,rajtunk hanem én segítettem másokon és kérés nélkül rengetegszer nem csak kapcsolatokkal sokszor nagyobb pénzekkel is, mert ezt tartottam életemben mindig normálisnak.

egy bíró,rendőr,katona,hatósági ember, ....az panaszkodik hogy nem tud valamit megtenni azok ellen akik ártottak neki ?!

utálja őket?! gyűlöli őket?! érez valamit irántuk?! üldözi őket ?! NEM !!! csak teszi a dolgát amit JÓNAK LÁT ÉS ENNYI.

HÁT ÉN IS!

ha a testvérem máról holnapra hirtelen nem lenne szekta tag , ATTÓL MÉG A 19 ÉV LERENDEZNI VALÓ TARTOZÁS A SZÉTTÖRT ÜVEGPOHARAK OTT VANNAK , folyamatosan tartoznak én azt gondolom addig amíg csak a szekta létezik . a testvéremmel megvan folyamatosan a kapcsolatunk ÉS NEKÜNK Ő KIVÉTEL MERT UGYAN ÚGY SZERETJÜK, de a testvérei mindentől függetlenül örökre mindenütt a világban csak tartozók maradnak!

"Van olyan eredmény amit te magad értél el?"

igen van! egy rakás konkrét ember NEM LESZ JEHOVA SZEKTÁS! 100 AS NAGYSÁGREND.

és több jehova szektás vezető családot én is tönktre vágtam örökre és nem a vallás terén hanem az életükben az életminőségükben AMIT MEGÉREZNEK ÖRÖKRE.

Olvasd vissza a saját írásodat! De segítek neked!

"én az életben ott írtom őket ahol bírom," 14/22 komment!

igazad van részint, az írtást nem fizikailag értem AHOGY MÁR SOKSZOR ÍRTAM.

ugy ahogy Ők csinálták velünk és ugyan úgy örökre!

embereket ki írtani nem csak fizikailag,fegyverekkel, stb lehet.

lehet ugy is ahogy a jehovák csinálják, hogy a családjuk magától nyomorékká alakul leszármazottostól és szinte észre sem veszik mint AHOGY MI IS csak lassan jöttünk rá hogy mi miért történik.

"Mert amit művelsz az szerintem inkább káros és nem vezet eredményre!"

attól függ neked mi az eredmény ? hogy neked mi a CÉLOD ?

gyanítom kettőnké hasonló de nem ugyanaz!

én alapjaiban már KEZDETEKTŐL MÉG MIELŐTT AZ AKAR LENNI VALAKI MÁR AZT IGYEKSZEM MINDEN TÉREN ELRIASZTANI MÁR A GONDOLATÁTÓL IS és erre minden hatósági és törvény kapcsolatomat fel is használom! és ugyan úgy a jehova szekta vezetőivel szemben is akik már tehát azok, AHOL CSAK TUDOM ÉS FOLYAMATOSAN, én ezt csak automatikusan csinálom ha utamba kerülnek bárhol bármilyen környezetben . egy jehovistát sem keresek vagy üldözök nekem arra nincs időm sem, csak ahol tömeg van belőlük ott teszem a dolgomat ha ilyenbe botlok azt nem hagyom ki.

és te mit csinálsz ??? EGYESÉVEL MENTEGETED KI A SZEKTÁBÓL A TAGOKAT ?! ez a Te megoldásod de sajnos nem hatékony nagyságrendben az enyémhez képest.

és sajnos a mi családi káraink rendezésén a jehovákkal a te tevékenységed semmit de semmit sem segít.

engem nem érdekel hogy ki mit gondol, nem azért irok ide is hogy véleményeket kérjek mert rászorulok tanácsokra olyanoktól akik nem abban a hajóban vannak amiben mi elsüllyedtünk.

minden helyzet más.

attól én még teszem a dolgomat mint ahogy a törvényhozók, hatóságok is ÉS szó nélkül és ezek RÁADÁSUL MELLETTEM ÁLNAK!

2019. jún. 3. 01:15
 25/25 anonim ***** válasza:

és elfelejtettem megkérdezni, hogy Téged és a vér szerinti családodat milyen súlyos visszafordíthatatlan károk érték?!

miért más kilépett jehova tagokkal példálózol?

NEM A KILÉPETT TAG első sorban A FŐ KÁROSULT SEHOL!

azokra vagyok inkább kÍváncsi tudod akik nem voltak jehovák még a legkisebb szempontból sem vér szerintiek és maradandó károk érték őket. pl mint a jehovák gyerekei akik közül sokan örökre elvesztettek a szüleiket mert ugy alakult az élet következményként és tudod A JEHOVA SZÜLŐ EZT AZ AGITÁLÁSKOR,JEHOVÁZÁS ELEJÉN FEL SEM FOGTA HOGY ILYEN SÚLYOS KÖVETKEZMÉNYE LEHET.

SZERINTED EZEK A GYEREKEK MIT CSINÁLNÁNAK A SZERETETT SZÜLEIKET TŐLÜK ELVÁLASZTÓ JEHOVA FŐNÖKÖKKEL ???????? életben sem biztos hogy maradnának!

arról írj hogy azért mit teszel, hogy 1 ember se kerüljön be a szektába még véletlenül sem lehetőleg?

mit teszel ???

mert tudod a törvény és az állam azon dolgozik úgy ahogy tehát erőszakkal de még mindig nagyobb eredményekkel mint szórakozva SZÉP SZAVAKKAL, MERT MÉG SZAVAKKAL SENKINEK NEM SIKERÜLT SZEKTÁT ELTÜNTETNI , DE KEMÉNYSÉGGEL IGEN!

nem lehet 2 istent szolgálni, hogy a kecske is jól lakjon és a káposzta is megmaradjon.

én azt gondolom elég tisztességesen és világosan írtam mindíg az álláspontomat a jehova szektáról és arról is hogy mit tartok egyedüli megoldásnak.

NEM a szektából vissza más vallási környezetbe való próbálkozásokat kis hatékonyság miatt. NEKEM az, hogy EL KELL A kártékony SZEKTÁT TÖRÖLNI ÖRÖKRE és mindenki ezt úgy végzi ahogy tudja,azt teszi amit tud ennek érdekében, hiszen mindenkinek más a helyzete és lehetősége.

engem nem érdekel hogy erre azt mondják a jehovások mindenkinek hogy őket üldözik. kit érdekel? egy bírót sem érdekel egy bűnöző nyávogása.

érted ?

2019. jún. 3. 04:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!