Jehova tanúi tudatosan küldik az internetre az utànpótlàst?
ez a "házalás" , szektába agitálás a családokra ÉLETVESZÉLYES cselekedet! kiszámíthatatlan végleges családokat megnyomorító károkat okozhat a "cukrosbácsik,nénik" kedves megtévesztő tevékenysége.
erre VILÁGON "EZERSZÁMRA" VANNAK PÉLDÁK!
örüljenek hogy aki ezt csinálja nincs még a börtönben vagy egyáltalán megússza a reakciók miatt élve vagy csak nyomorékként, mert NINCS SEMMI AMI MEGVÉDJE CSALÁDOKAT A JEHOVA SZEKTA ELLEN JELENLEG és mindenki úgy védekezik ahogy tud!
kérdezték hol "irtom."
olasz,francia,spanyol.és persze magyarban. lenn a riviérán ahol történt. ezek az elsődleges beszervező felelősek a 19 évvel ezelőtti játékba.
Nálatok a nyitott is mást szokott jelenteni. Nekem megmondták, hogy csak akkor fogom megérteni a bibliát ha "tiszta a szívem". Fél órányi feszült beszélgetés után sikerült elmondaniuk a számomra is megérthető definícióban ezt. Ha a bibliai tanokhoz nem pozitívan állok hozzá és nem úgy értelmezem őket ahogy egy hívő tenné (magyarul ha nem beszélem bele istent meg a szeretetet meg a satöbbit) akkor nem érthetem meg.
És amúgy miből gondolod, hogy Jehova Tanúi nincsenek fent iylen oldalakon? Olvastam egy férfinak a cicckjét amiben leírja, hogy a zalaegerszegi gyülekezetben a felesége és mindenki ellene fordult. Nálunk még soha nem történt ilyen. Sőt vleem nagyon is befogadóak annak ellenére, hogy 12 óta nem tartozom közéjük. Minden területen másmilyenek Jehova Tanúi is. Nyílván vannak alap követelmények amiket be kell tartani, de minden településen más a gyülekezet hangulata és az emberek is.
Vidiripi
"hat A CSALÁDUNKAT JEHOVA banda nyomorékká tette, IGY VAN!"
Ehhez kellett annak a családtagnak a döntése is. És ez a családtag dönthetne úgy is hogy eljön Jehova tanúitól.
"amig csak mozognak tartoznak! ha rajtam állna 1 sem mozogna!"
Ez azt jelenti hogy te is képes lennél nyomorékká tenni családokat? Mert ha igen akkor még is miben különböznél azoktól akik tökretesznek családokat?
"tudjátok a neten 19 mulva is meglesz kb a bejegyzés. remélem addig igen sokan olvassák a mocskosságaikrol szóló dolgokat. én az életben ott írtom őket ahol bírom, EZ IGAZ!"
Hogy lépten-nyomon azt hangoztatod hogy te mennyire utálod őket és hogy irtanád őket az nem olyan információ ami arról szól hogy milyen mocskos dolgokról van szó a tanúkkal kapcsolatban!
"senki nincs aki megvéd egy családot tőlük, ezert irtom öket amerre csak járok mindenütt a világágban!"
Akkor bizony hatalmas tévedésben vagy! Ugyan is vannak mások is akik igen is segítséget nyújtanak vagy úgymond igyekeznek "megvédeni" az embereket az Őrtorony szervezettől!
Szóval ez egy hazugság hogy nincs senki és jó lenne ha nem terjesztenél ilyeneket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!