Templomban, ha sorbanállok ostyáért, és közben csúnya beszédet morgok, hogy siessen már akkor fordulhatok is vissza?
Nagy illetlenség tudom, ha véletlen előfordulna.
Nem vagyok olyan.
Te jó ég...
Nem egy pap fog feloldozni téged a bűneid alól, hanem Isten.
Előbb bánd meg, amit tettél, bocsásd meg magadnak, és akkor Isten is megbocsát. nincs szükség közvetítőre...
Most őszintén, gondolj bele: szerinted Isten egy ilyen apró kis dolgon kiakadna?
Nem úgy tudod, hogy ő a szeretet és megbocsátás?
Ezért utálom én a kereszténységet, ezért nem hiszek a bibliában és Jézusban.
A bűnösöket megítéli, de ha azok megbánják a dolgokat, meg is bocsát nekik. Isten szeret, és nem az a célja, hogy ha teszel valami rosszat, akkor egy tüzes katlanban rohadj életed végéig, hanem hogy megtanítson téged a jóra és szeretetre?
Szerinted neki örömet okoz, ha téged megbüntethet, mert türelmetlen voltál és kiejtettél a szádon egy csúnya szót? Szerinted egy szülő hogy viselkedik a gyermekével? bármit is tesz, megbocsát neki, épp azért, mert minden rossz ellenére látja benne a jót is. isten ugyanígy tesz velünk.
Ez az oka annak, hogy nem hiszek a pokolban. Nem az a pokol, ahol megbüntetnek a bűneidért, hanem amikor nem ismered a szeretetet.
Te meg ne légy olyan balga, hogy egy 2000 éves könyvet szó szerint követsz.
ma 13:19 látja jól
több bűnt is elkövetsz vele: türelmetlenség, csúny beszéd, káromkodás
így tényleg nincs értelme
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!