Miért jó az a kereszténységnek, hogy bűntudatot akar ébreszteni azokban, akik nem hisznek Istenben?
Kérdező! Hogy fordulhat olyan elő, hogy a boldogságot/boldogtalanságot egy átlag statisztikai adathoz hasonlítod?
Mi a "boldogság" szerinted?
Jézus szerint a bűn az, hogy nem hisznek Őbenne.
Aki szereti Őt annak Isten az Atyja, aki pedig a bűneivel marad annak az ördög az atyja. Ez ne! bűntudatkeltes hanem a valóság ábrázolása. Olvasd el a János evanygyéliomát.
Szia
Sajnálom azt sok rossz tapasztalatodat amelyekről írtál.:-(
Sok keserűséget érzékelek a kérdésed mögött. Amikor olvastam a kérdésedet, és kommenteket amelyeket írtál, arra gondoltam, vajon akkor is az lenne a véleményed, és felmerülhetett volna benned ez a kérdés, ha magát Krisztust hallgattad volna ennyi ideig, ameddig ezt a sok rossz tapasztalatodat szerezted?
"A kereszténység próbálja kiölni a gondolkodást, csordaszellem uralkodik benne és ez lehet az összetartó ereje." - ez is egy keserű megállapítás, és nagyon messze áll a krisztusi gondolkodástól. Ő szinte minden tanításával gondolkodásra, elmélkedésre és helyes következtetésre próbálta rávezetni a hallgatóit. Mindig gondolkodásra serkentette az embereket. Sajnos veled is sikerült megutáltatni a kereszténységet, tévesen értelmezni a krisztusi tanítást :-(
Ha érdekel, magát a Bibliát olvasd, és abból ismerd meg a valódi keresztény tanítást, és életet, pl.-ul a Cselekedetek könyvéből, és lehet akkor megvátlozik a véleményed a kereszténységről is.
"Jézus szerint a bűn az, hogy nem hisznek Őbenne."
Ezt írja a Biblia (Jézussal szerintem te sem beszéltél), de vajon igazat ír???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!