Isten az életet, vagy a halált adta ajándékként?
"Isten az életet, vagy a halált adta ajándékként?"
Isten a fiát adta ajándék ként
"míg a halál megnyitja a mennyek, vagy poklok kapuját,"
A halál nem egy ítélő, felszabadito erő hanem a bűn kifizetése.
A mennyek kapuját az nyitja meg aki a menybe van, a tulajdonosa Jézus.
A pokol a végrehajtó ítélet!
"de mindenképp az örök életet."
Ezt ki hazudta neked? Nagyon félrevezetett valaki.
Ján 6:39 Az pedig az Atyának akarata, aki elküldött engem, hogy amit nekem adott, abból semmit el ne veszítsek, hanem feltámasszam azt az utolsó napon.
Ján 6:40 Az pedig annak az akarata, aki elküldött engem, hogy mindaz, aki látja a Fiút és hisz ő benne, örök élete legyen; és én feltámasszam azt azt utolsó napon.
Isten az ÉLETET adta ajándékba. A halál nem ajándék.
1 Korintusi 15:26 "Mint utolsó ellenség töröltetik el a halál." Vegyük itt észre az ELLENSÉG szót.
Rómabeliek 6:23 "Mert a bűn zsoldja halál; az Isten kegyelmi ajándéka pedig örök élet a mi Urunk Krisztus Jézusban."
"Milyen vigaszt tudsz nyújtani a szenvedőknek?" Az a vigasz, hogy meghalnak? Éltél, szenvedtél, végül meghalsz és többet nem érzel, nem gondolkodsz, egész életed jelentéktelen volt és már esélyed sincs arra, hogy valaha is jobb legyen. Hát, ez óriási vigasz. Nem, az a vigasz hogy meghalsz, hanem hogy a halálból van feltámadás és: Jelenések 21:4 "És az Isten eltöröl minden könyet az ő szemeikről; és a halál nem lesz többé; sem gyász, sem kiáltás, sem fájdalom nem lesz többé, mert az elsők elmúltak."
Pál sem azért várta a halált, mert nem akart élni. Mert a halál milyen jó. Hanem azért, mert hitt a feltámadásban és hitt az örök életben. Hitt abban hogy:
János 11:25-26 "Jézus így folytatta: Én vagyok a feltámadás és az élet. Aki hisz bennem, még ha meghal is, élni fog. Az, aki úgy él, hogy hisz bennem, nem hal meg örökre."
"Hát, ez óriási vigasz."
Igen, óriási vigasz tud lenni. A boldog örök élet tényleg jobb kilátás, de aki igazán szenved, annak az a valódi vigasz, hogy a szenvedés véget ér egyszer, így vagy úgy.
A halállal az örök életbe léphetsz a feltámadás lévén(kivéve Jehovások). De ki akar örökké élni? Az akinek jó az élete. Garantált a másik oldalon a boldog élet?
Nem csak az isten és angyalai csicskái leszünk ott? Van ott wifi és okostelefon, playstation?
Van ott minden nyugi!!!
Eddig is csicska voltál, miért zavarna, ha továbbra is az maradsz. Ott talán normálisabb a vezetőség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!