Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Akik vártak/várnak az esküvőig...

Akik vártak/várnak az esküvőig a szexel! Mi van akkor ha nem jó a szex? (Úgy érem testileg nem illik össze a két fél. )

Figyelt kérdés

Kérem csak azok válaszoljanak akik úgy döntöttek, hogy várnak az esküvőig a szexel!

Azok a válaszok, hogy van az embernek szája, meg keze.. stb. NEM érdekel! Az nem ugyan olyan!

Had ne részletezzem, hogy péniszben és hüvelyben is van: vékonyabb/vastagabb, rövidebb/hosszabb.

2018. nov. 3. 14:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
57%

"de nem tudom elképzelni hogy van egy olyan ember akivel hosszú évtizedek alatt sem tudunk egymásra hangolódni."

Pedig van ilyen - az igaz,hogy ritka.

De olyan sűrűbben van, akivel nyűglődés a szex, és lehetne MINDKETTŐNEK sokkal jobb is.

2018. nov. 3. 16:09
 12/15 anonim ***** válasza:
29%

Érdekes, hogy újra, s újra előjön e témát érintő hiszi...

Az a helyzet, hogy az itt hozzászólók többségének nagyszülei, dédszülei bizony úgy keltek egybe, hogy előtte nem feküdte le fűvel fával, sőt még párjukkal is megvárták az esküvőt. Láthatóan működött a dolog, mert mindig hisztiznek ilyen témáknál néhányan (ha nem működött volna a dolog, most nem léteznének nemes egyszerűséggel).

Biológiailag pedig elenyésző töredék azok száma, akik testileg "nem illenek össze", ahhoz már egészen extrém méretek kellenek mind két fél részéről.

2018. nov. 3. 18:02
 13/15 anonim ***** válasza:
65%

"dédszülei bizony úgy keltek egybe, hogy előtte nem feküdte le fűvel fával"

Ahogy te azt képzeled...

amúgy meg az esküvő az 16-18 évesen volt. Azt azért kicsit könnyebb kivárni.

Ezen kívül a szex nem volt valami két lábbal dobbantós!

Főleg, mivel nem igazán tanították, és még tv se volt.

A legény bedugta ahogy tudta, a leány meg visított, ha fájt.

Ja, kérdező: szexSZEL! Magyar ragozás!

2018. nov. 3. 18:12
 14/15 anonim ***** válasza:
20%

(Filippi 2:, 4) . „Ne nézze kiki a maga hasznát... a másikét is.

(1Korintusz 13:4) 4 A szeretet . . .nem keresi a maga érdekeit,

(1Korintusz 10:24) 24 Senki se keresse a maga hasznát, hanem a másikét.

2018. nov. 3. 20:23
 15/15 anonim ***** válasza:
42%

Bár bevallom, nem vagyok ilyen szempontból teljesen hiteles, mert nem úgy alakult az életem, hogy a férjem az első, azért szeretnék hozzászólni.

-"Azok a válaszok, hogy van az embernek szája, meg keze.. stb. NEM érdekel! Az nem ugyan olyan!"

Nem tudom milyen nemű vagy, én nő vagyok és hiszed vagy sem, de a szexnek közel sem legjobb része és nem is a lényege a pénisz a hüvelyben történet. Legalább is nekem, de több nőtől is hallottam ezt már. Szóval lehet, hogy téged "NEM ÉRDEKEL", de az igazság ez.

- a szex fontos a házasságban, de nem a legfontosabb. Sokkal durvább konfliktusforrások vannak.

- kizártnak tartom, hogy ahol két ember tényleg szereti egymást, ott ez gond legyen. A szexualitás során egymást akarjuk boldoggá tenni. Ha a pár mindkét tagja odafigyel a másikra, ott ez megoldható. Lehet, hogy nem elsőre és nem is másodikra, hanem egy tanulási folyamat után.

- egy magán megjegyzés: mint írtam, sajnos nem a férjem lesz nekem az első és ezt nagyon bánom. Pedig akivel először voltam, vele is 2 évig voltam kapcsolatban, tehát nem megerőszakoltak vagy ilyesmi. De sokkal kevésbé sérültem volna, ha megvárom ezzel a férjemet. És pont azért, mert a szexualitás fontosabb, nemesebb dolog, mint gondolnánk. Érdemes olyannal megosztani, aki tényleg megfelelő rá.

2018. nov. 3. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!