Akik vártak/várnak az esküvőig a szexel! Mi van akkor ha nem jó a szex? (Úgy érem testileg nem illik össze a két fél. )
Kérem csak azok válaszoljanak akik úgy döntöttek, hogy várnak az esküvőig a szexel!
Azok a válaszok, hogy van az embernek szája, meg keze.. stb. NEM érdekel! Az nem ugyan olyan!
Had ne részletezzem, hogy péniszben és hüvelyben is van: vékonyabb/vastagabb, rövidebb/hosszabb.
"de nem tudom elképzelni hogy van egy olyan ember akivel hosszú évtizedek alatt sem tudunk egymásra hangolódni."
Pedig van ilyen - az igaz,hogy ritka.
De olyan sűrűbben van, akivel nyűglődés a szex, és lehetne MINDKETTŐNEK sokkal jobb is.
Érdekes, hogy újra, s újra előjön e témát érintő hiszi...
Az a helyzet, hogy az itt hozzászólók többségének nagyszülei, dédszülei bizony úgy keltek egybe, hogy előtte nem feküdte le fűvel fával, sőt még párjukkal is megvárták az esküvőt. Láthatóan működött a dolog, mert mindig hisztiznek ilyen témáknál néhányan (ha nem működött volna a dolog, most nem léteznének nemes egyszerűséggel).
Biológiailag pedig elenyésző töredék azok száma, akik testileg "nem illenek össze", ahhoz már egészen extrém méretek kellenek mind két fél részéről.
"dédszülei bizony úgy keltek egybe, hogy előtte nem feküdte le fűvel fával"
Ahogy te azt képzeled...
amúgy meg az esküvő az 16-18 évesen volt. Azt azért kicsit könnyebb kivárni.
Ezen kívül a szex nem volt valami két lábbal dobbantós!
Főleg, mivel nem igazán tanították, és még tv se volt.
A legény bedugta ahogy tudta, a leány meg visított, ha fájt.
Ja, kérdező: szexSZEL! Magyar ragozás!
(Filippi 2:, 4) . „Ne nézze kiki a maga hasznát... a másikét is.
(1Korintusz 13:4) 4 A szeretet . . .nem keresi a maga érdekeit,
(1Korintusz 10:24) 24 Senki se keresse a maga hasznát, hanem a másikét.
Bár bevallom, nem vagyok ilyen szempontból teljesen hiteles, mert nem úgy alakult az életem, hogy a férjem az első, azért szeretnék hozzászólni.
-"Azok a válaszok, hogy van az embernek szája, meg keze.. stb. NEM érdekel! Az nem ugyan olyan!"
Nem tudom milyen nemű vagy, én nő vagyok és hiszed vagy sem, de a szexnek közel sem legjobb része és nem is a lényege a pénisz a hüvelyben történet. Legalább is nekem, de több nőtől is hallottam ezt már. Szóval lehet, hogy téged "NEM ÉRDEKEL", de az igazság ez.
- a szex fontos a házasságban, de nem a legfontosabb. Sokkal durvább konfliktusforrások vannak.
- kizártnak tartom, hogy ahol két ember tényleg szereti egymást, ott ez gond legyen. A szexualitás során egymást akarjuk boldoggá tenni. Ha a pár mindkét tagja odafigyel a másikra, ott ez megoldható. Lehet, hogy nem elsőre és nem is másodikra, hanem egy tanulási folyamat után.
- egy magán megjegyzés: mint írtam, sajnos nem a férjem lesz nekem az első és ezt nagyon bánom. Pedig akivel először voltam, vele is 2 évig voltam kapcsolatban, tehát nem megerőszakoltak vagy ilyesmi. De sokkal kevésbé sérültem volna, ha megvárom ezzel a férjemet. És pont azért, mert a szexualitás fontosabb, nemesebb dolog, mint gondolnánk. Érdemes olyannal megosztani, aki tényleg megfelelő rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!