Akik vártak/várnak az esküvőig a szexel! Mi van akkor ha nem jó a szex? (Úgy érem testileg nem illik össze a két fél. )
Kérem csak azok válaszoljanak akik úgy döntöttek, hogy várnak az esküvőig a szexel!
Azok a válaszok, hogy van az embernek szája, meg keze.. stb. NEM érdekel! Az nem ugyan olyan!
Had ne részletezzem, hogy péniszben és hüvelyben is van: vékonyabb/vastagabb, rövidebb/hosszabb.
Ha két ember szereti egymást, és Isten is része a házasságuknak, ott nincs ilyen, hogy "nem jó".
Az pedig végkép, nem méret függő. Ez egy buta felfogás, és ürügy, Isten erkölcsi törvényének kiskaput keresni, vagy megmagyarázni, mit miért nem akarunk betartani.
A szexuális élet pedig nem kizárólagosan egyedüli forrása a boldogságnak. Jézus, és más Biblia írók sem kötötték a boldogságot ehhez.
"keze szája"
Aki a házasság előtt igy él nemi életet, az is paráznaság. Ennél fogva, ez sem megengedett házasság előtt. A paráznaságnak fordított görög kifejezés jelentésében, minden ami a szaporító szervek izgatását idézi elő, paráznaság.
Én sem éltem nemi életet a Férjemmel a házasság előtt, és boldog házasságban élek. S a Férjem is boldog.
Isten áldását élvezzük a házasságunkban.
"ott nincs ilyen, hogy "nem jó".
De van, és nagyon nagy baj lehet belőle.
Paráznaság az pedig a házasságtörés. CSAK az.
"péniszben és hüvelyben is van: vékonyabb/vastagabb, rövidebb/hosszabb."
Ehhez elég jól tudnak alkalmazkodni az emberek, de vannak más problémák is. Például az, hogy sok nőnek bőven elég havi 1 alkalom. A párja meg fel is fordulhat, ha ez neki nem tetszik, mert akkor még a havi egy SINCS, és kész.
Idióta lennék?
Ugyan miért? Mert nem úgy válaszoltam, ahogy Te szeretted volna hallani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!