Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Akik vártak/várnak az esküvőig...

Akik vártak/várnak az esküvőig a szexel! Mi van akkor ha nem jó a szex? (Úgy érem testileg nem illik össze a két fél. )

Figyelt kérdés

Kérem csak azok válaszoljanak akik úgy döntöttek, hogy várnak az esküvőig a szexel!

Azok a válaszok, hogy van az embernek szája, meg keze.. stb. NEM érdekel! Az nem ugyan olyan!

Had ne részletezzem, hogy péniszben és hüvelyben is van: vékonyabb/vastagabb, rövidebb/hosszabb.

2018. nov. 3. 14:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
Úgy látszik, másokban is felmerült ez a kérdés, így inkább biztosra mentek.
2018. nov. 3. 14:50
 2/15 anonim ***** válasza:
91%
Azoknak nem a szex a lényeg, ez egyértelmű.
2018. nov. 3. 15:18
 3/15 anonim ***** válasza:
13%

Ha két ember szereti egymást, és Isten is része a házasságuknak, ott nincs ilyen, hogy "nem jó".

Az pedig végkép, nem méret függő. Ez egy buta felfogás, és ürügy, Isten erkölcsi törvényének kiskaput keresni, vagy megmagyarázni, mit miért nem akarunk betartani.

A szexuális élet pedig nem kizárólagosan egyedüli forrása a boldogságnak. Jézus, és más Biblia írók sem kötötték a boldogságot ehhez.

"keze szája"

Aki a házasság előtt igy él nemi életet, az is paráznaság. Ennél fogva, ez sem megengedett házasság előtt. A paráznaságnak fordított görög kifejezés jelentésében, minden ami a szaporító szervek izgatását idézi elő, paráznaság.

Én sem éltem nemi életet a Férjemmel a házasság előtt, és boldog házasságban élek. S a Férjem is boldog.

Isten áldását élvezzük a házasságunkban.

2018. nov. 3. 15:31
 4/15 anonim ***** válasza:
57%

"ott nincs ilyen, hogy "nem jó".

De van, és nagyon nagy baj lehet belőle.

Paráznaság az pedig a házasságtörés. CSAK az.

"péniszben és hüvelyben is van: vékonyabb/vastagabb, rövidebb/hosszabb."

Ehhez elég jól tudnak alkalmazkodni az emberek, de vannak más problémák is. Például az, hogy sok nőnek bőven elég havi 1 alkalom. A párja meg fel is fordulhat, ha ez neki nem tetszik, mert akkor még a havi egy SINCS, és kész.

2018. nov. 3. 15:37
 5/15 anonim ***** válasza:
86%
A 22%-os mindig ilyen idióta? Ez nála valami berögződés?
2018. nov. 3. 15:49
 6/15 anonim ***** válasza:
63%
Bocsi hogy nem érintettként válaszolok, de nem tudom elképzelni hogy van egy olyan ember akivel hosszú évtizedek alatt sem tudunk egymásra hangolódni. Az első szex lehet hogy nem annyira jó, nekem se volt felejthetetlen az első alkalmam...
2018. nov. 3. 15:49
 7/15 anonim ***** válasza:
75%
#5: Valószínűleg Jehova Tanúja. Ez mindent megmagyaráz.
2018. nov. 3. 15:54
 8/15 anonim ***** válasza:
17%
De most komolyan, milyen a rossz szex? (csak kíváncsiság).
2018. nov. 3. 16:00
 9/15 anonim ***** válasza:
42%
Régen is sikerültek a házasságok, amikor még szűzen mentek férjhez a lányok. Egy házasságban a szex csak velejárója az életnek, de nem az a legfontosabb. Ha két ember szereti egymást, alkalmazkodik a másik igényeihez, a szexben is egyetértésre tudnak jutni. Csak akkor nem, ha valamelyiknek túlzott a szex iránti igénye.
2018. nov. 3. 16:01
 10/15 anonim ***** válasza:
0%

Idióta lennék?

Ugyan miért? Mert nem úgy válaszoltam, ahogy Te szeretted volna hallani?

2018. nov. 3. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!