Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Találkozott már valaki Istennel?

Találkozott már valaki Istennel?

Figyelt kérdés
Ha igen, milyen vallást követsz?
2018. szept. 16. 12:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%

"A kérdező kommentje:

És hogy nézett ki?

...

Tudom én hogy letezik"

Ha tudod, akkor miért kérdezel ilyen butaságot? :)

2018. szept. 16. 20:02
 12/16 A kérdező kommentje:
Attól még érdekelhet más hadonló élménye is.
2018. szept. 16. 20:16
 13/16 anonim ***** válasza:
17%

Igen, találkoztam. Ott van a szellőben, az állatokban, a kőben, a növényekben, a reggeli napfelkeltében, de még az emberekben is. Látható, kézzel fogható a teremtés és annak megfigyelése, a tudomány által. Ha nem lennének szabályok, akkor nem létezhetne tudomány sem, és a szabályokat bizony fenn kell tartani.

Nem követek egyetlen hazug vallást sem, nem hiszek Istenben, hanem tapasztalom a jelenlétét.

2018. szept. 16. 22:00
 14/16 anonim válasza:
0%
Igen. Ateista vagyok. Azt mondta nem érdekli a sok ember, egész nap a konzolos játékokat nyomja. Megkínált 20dkg darált répával.
2018. szept. 22. 17:13
 15/16 anonim ***** válasza:
19%
Mindenki ön ön maga istene
2018. szept. 23. 19:38
 16/16 anonim ***** válasza:
En talalkoztam ot kovetem szemelyesen azota nem egy vallast
2018. szept. 24. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!