Találkozott már valaki Istennel?
Figyelt kérdés
Ha igen, milyen vallást követsz?2018. szept. 16. 12:44
1/16 anonim válasza:
Igen. Keresztény, katolikus vagyok.
2/16 A kérdező kommentje:
És hogy nézett ki?
2018. szept. 16. 13:06
3/16 anonim válasza:
Szavakkal vagy betűkkel leírni ezt nem lehet. Nem jellemző rá semmi a mi duális megfogalmazásaink alapján, így nem lehet mondani semmi konkrétat.
Itt logikusan vagy földhöz ragadtan abból lehet kiindulni hogy minden ami keletkezett azt valami létrehozta. Vagyis a körülöttünk levő világot is létrehozták. Ergo ezek az energiák/erők amik létrehozták biztosan léteznek, és ezek mentén "tudatilag,, el lehet csípni a teremtést/teremtőt is.
4/16 anonim válasza:
Előző vagyok, és azt elfelejtettem leírni hogy buddhista :)
5/16 A kérdező kommentje:
Üdv buddhista testvérem!
Tudom én hogy letezik csak arra voltam kíváncsi hogy valaki találkozott e már vele.
2018. szept. 16. 13:19
6/16 anonim válasza:
"És hogy nézett ki?"
Nem konkretizáltad a kérdésedben, hogy pontosan milyen találkozásra gondolsz. Meglátásom szerint egy szellemi lénnyel, mint Isten lehet másként is találkozni, mint például az emberekkel.
7/16 A kérdező kommentje:
Utolsó, tudom én azt.
2018. szept. 16. 13:44
8/16 anonim válasza:
A szél fúj,hurrikán is lehet/lesz belőle, de a szelet nem látod, csak az eredményeit, rombolását, erejét az igen. Ugyan ez pozitívban is:)
9/16 anonim válasza:
8+ Mózes se látta, csak hátulról,mégis vele volt az Isten (lásd fáraót és a varázslóit mikor el akarta pusztítani Mózest) meg Ábrahám is csak az égő csipkebokrot látta, de a hangot hallotta. Sokan vannak így. Vagy akár itt van Illés barátunk is, akit Jesabel meg akart gyilkolni, és ráuszította az ezos papjait, vagy 200-at, Illés egyedül volt-mégis vele volt Isten, és a papoknak is kiderült kinek az Istene a Mindenható Isten..
10/16 anonim válasza:
9+ De ott vannak még az angyalok is, akik baleseteknél jelen vannak, és a túlélők számolnak be róluk, hogy segítették őket kimászni egy lehetetlen helyzetben, és mire felemelték a fejüket, nem volt sehol az adott embernek tűnő lény..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!